FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Armata s-a întors în Ghencea! » Cum se asigură Ministerul că Becali nu va demonta nocturna şi turnicheţii de la stadion

Armata are ca obiectiv păzirea stadionului din Ghencea
Armata are ca obiectiv păzirea stadionului din Ghencea

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 20:51

Ministerul a trimis soldaţi să păzească arena, de teamă ca nu cumva clubul de fotbal să demonteze tabela, turnicheţii şi restul elementelor în care a investit.

Litigiul dintre Clubul de Fotbal Steaua şi Clubul Sportiv a lăsat stadionul din Ghencea gol, nefolosit şi în degradare, dar a sporit paza. Becali a lăsat firma de securitate cu care avea contract să vegheze pentru integritatea investiţiilor pe care le-a făcut acolo, adică tabela, turnicheţii de la porţi, lifturile de la tribuna oficială, scaunele.

Armata a trimis şi ea soldaţi! Miza o reprezintă aceleaşi elemente, doar că Ministerul are grijă ca nu cumva clubul de fotbal să înceapă să le demonteze. Militarii patrulează prin stadion umăr la umăr cu body-guarzii firmei private. Angajaţii Stelei, cîţi au mai rămas, fiindcă jumătate dintre ei au fost disponibilizaţi, au birourile în continuare în Ghencea, pînă cînd se vor muta la Mogoşoaia, unde echipa deja se antrenează.

Gigi explică ce-l mai atrage din ce a lăsat în urmă: "Vreau doar tabela, fiindcă a costat foarte mulţi bani. În rest, nu mai iau nimic, că e posibil să mă întorc acolo la un moment dat şi n-ar avea rost să mă apuc să montez înapoi aceleaşi lucruri pe care le strîng acum!".

"Singura variantă pe care o mai accept, pentru ca Steaua să rămînă în Ghencea, e să-mi concesioneze stadionul, cu obligaţia ca eu să investesc 20 de milioane de euro" (Gigi Becali, patron Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
simohayha
simohayha  •  19 Octombrie 2011, 00:41

In concluzie, crezi ca Hagi a fost silit sa ajunga la Steaua? Nu, era disperat sa o faca...Acolo credea el ca se va implini ca jucator!

simohayha
simohayha  •  19 Octombrie 2011, 00:38
Postat de filozoful pe 26 Iulie 2011, 17:34

STEAUA ECHIPA CLADITA PE MORMINTELE ECHIPELOR DESFINTATE IN 47 DE TANKURILE SOVIETICE,ECHIPA FORMATA DIN JUCATORI LUATI CU "ARCANUL" (VEZI CAZUL HAGI),IN FAPT IN 80' STEAUA-ARMATA SI DINAMO-MILITIA FACEAU REGULA IN FOTBAL ,PRIN GENERALII LU' VALENTIN.CELELALTE ECHIPE AU FOST "DEVALIZATE " DE HOTII DE LA STEAUA SI DINAMO.REALITATEA ASTA E !

Daca taceai, "filosof" ramaneai. Pana una-alta , Steaua ramane in istorie ca un club fondat de Armata Casei Regale. Ca peste 6 luni regele abdica, ca decretul de infiintare e pus in aplicare de un "filosovietic" decorat totusi cu pretioasa "Crucea de Cavaler al Crucii de Fier cu Frunze de Stejar" (!?!) la Stalingrad, e altceva! Hagi luat abuziv? Cea mai mare minciuna! Conform regulamentelor, o echipa care juca in cupele europene avea voie sa ia 1 jucator fara acordul unui club care nu era angrenat in competitii europene.Doar cu acordul jucatorului! Cand Balint , Lacatus si Belodedici se umpleau de glorie la Sevilla, Gica vedea meciul la televizor in Grozavesti

gicutzu69
gicutzu69  •  31 Iulie 2011, 12:43

"Prietene" rapidist de ce nu-ti vezi tu de rapidul tau si nu ne lasi pe noi in pace,vezi-ti tu de rapid ca pana ajungeti sa aveti palmaresul Stelei mai trebuie sa treaca o vejnicie asa ca LASA-NE! LASA-NE!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează