FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA

FOTO Armistițiu » Ultrașii și-au anunțat prezența la derby-ul Craiovelor: „Ne vedem pe stadion contra inamicilor Științei”. Dar ce pregătește Peluza Sud?

La Craiova urmează derby-ul orgoliilor / foto: Cristi Preda (GSP)
La Craiova urmează derby-ul orgoliilor / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 14:26 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 15:28

În plin conflict al galeriei cu echipa și conducerea lui CSU Craiova, suporterii din Peluza Nord au anunțat, marți după-amiaza, că vor fi pe „Oblemenco” la derby-ul orgoliilor cu rivala FCU Craiova. Ei absentaseră din Giulești, motivând că nu vor mai încuraja echipa până când Mihai Rotaru nu va numi un antrenor cu puteri depline.

CS Universitatea a rămas în criză și după derby-ul cu Rapid, iar marea nemulțumire a suporterilor a rămas tot nesoluționată. De pregătirea echipei se ocupă tot Corneliu Papură și Dragoș Bon, primul fiind ținta preferată a fanilor în ultimele zile. 

De altfel, Gazeta a anunțat luni că Rotaru întârzie numirea lui Ivalyo Petev pentru a nu bulversa și mai tare echipa înaintea meciurilor cu UTA, din Cupă, și FCU, din Superligă. 

Duminică, galeria n-a făcut deplasarea la București, la duelul cu Rapid, pentru ca la final de meci să-i taxeze pe jucători printr-un mesaj publicat pe Facebook: „Asta meritați, bufonilor!”. În postare apărea o poză cu sectorul lăsat în mod deliberat gol de ultrașii juveților.

Și Rodion Cămătaru și-a pierdut răbdarea cu Universitatea Craiova: „Așa i-aș numi! De șapte-opt ani e la fel!”
CSU CRAIOVA
Și Rodion Cămătaru și-a pierdut răbdarea cu Universitatea Craiova: „Așa i-aș numi! De șapte-opt ani e la fel!”

Armistițiu pentru derby-ul cu FCU Craiova

„Nordul” va recurge, însă, la un armistițiu pentru derby-ul cu rivala din oraș. Marți, ultrașii din peluză și-au anunțat prezența pe stadion la partida de sâmbătă: 

„Sâmbătă, lăsăm deoparte orice nemulțumiri și ne vedem pe stadion contra inamicilor numărul unu ai Științei. Revenim cu detalii în curând”.

Nu va exista un duel al peluzelor sâmbătă, fiindcă rivalii din Peluza Sud '97 nu mai vin la meciurile lui FCU începând de vara trecută, în semn de protest față de Adrian Mititelu și nemulțumiți de pierderile suferite de clubul lor în instanță în bătălia pentru identitatea Științei.

Îndemnul liderului Peluzei Sud: „Hai la bere sâmbătă!”

Cu toate acestea, Sorin Chipeșu, „căpetenia” ultrașilor din Peluza Sud, a făcut un anunț misteros ieri pe contul său de Facebook. Pe story, a publicat un îndemn către colegii de peluză: 

„Sâmbătă, ora 17:00, Centrul Vechi. Hai la bere”. Pe fundal, o poză cu centrul istoric al orașului și o eșarfă în culorile lui FCU. Ei nu vor fi pe stadion cu CSU, dar, cel mai probabil, încearcă să-i intimideze pe suporterii rivalei.

Armistițiu » Ultrașii și-au anunțat prezența la derby-ul Craiovelor: „Ne vedem pe stadion contra inamicilor Științei”. Dar ce pregătește Peluza Sud?
Mesajul distribuit de liderul Peluzei Sud '97

Pe respectivul afiș apare și un mesaj trivial la adresa clubului lui Mihai Rotaru, cenzurat de GSP: „M*** CSU!”.

Fără ultrași, trupa lui Giovanni Costantino va avea parte, totuși, de sprijinul unei galerii. Aceeași care a mai însoțit echipa și la ultimele meciuri. Conform protocolului, clubul oaspete poate solicita până la 6.000 de bilete. Până în acest moment, FCU a cerut, din informațiile GSP, doar 1.200 de tichete.

Sunt două echipe aflate în momente foarte dificile din viața lor, ambele au nevoie de un rezultat bun pentru a-și reveni cât de cât. Astfel de tipuri de meciuri între echipele din Craiova sunt deschise oricărui rezultat. Poate că CSU are un ascendent valoric la nivel de jucători, dar asta nu înseamnă că partida e câștigată dinainte. 

- Rodion Cămătaru, despre derby-ul CSU - FCU Craiova de sâmbătă

VIDEO A dezamăgit Alex Mitriță până în acest moment? Răspunsul lui Silviu Lung Sr.: „Nu poți să aștepți totul numai de la el”

Citește și alte știri de actualitate:

Veste bună pentru Giovanni Costantino înaintea derby-ului Craiovei

EXCLUSIV Adrian Mititelu se revoltă: „Nu le mai dați bani publici! Nu e corect să concurez eu cu banii contribuabililor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dandana
dandana  •  01 Noiembrie 2023, 17:24

O sa fie mare tam-tam. De exemplu cum sa nu fie 20 de mi la 1000 cât are FC Mititei. Hai pe bune, nu mai au nimic în comun cu Craiova ăștia. Joaca universitatea cu unica, ce dracu este asta?

dandana
dandana  •  01 Noiembrie 2023, 17:21
Postat de Bancone11 pe 01 Noiembrie 2023, 12:41

Palmaresul e la noi! Clona (clovnii) sunteți voi!

Nu vezi ca sunt *** ați man, chiar nu te-ai saturat de fetele lui junior sa te enerveze. Asta este iubită lui Mititelu probabil, doar ăștia mai pot să-l iubească. Chiar și gogoașă s-a dezis de familia asta. Măcar el a luat banii proștilor, dar ăstora le pac sa fie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Bancone11
Bancone11  •  01 Noiembrie 2023, 12:41
Postat de fcuniversitatea1948 pe 31 Octombrie 2023, 15:33

ce derby sa ai cu fc mogosoaia ? ????????????????????

Palmaresul e la noi! Clona (clovnii) sunteți voi!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează