FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Artiom: "Îmi dau sufletul pentru Steaua, vreau să batem Poli!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2010 00:00

Artiom Karamian este de părere că roş-albaştrii se pot impune în faţa Politehnicii Timişoara şi spune că îşi va da sufletul pentru gruparea din Ghencea în partidele pe care le va disputa în tricoul Stelei.

"Depinde de antrenor dacă mă introduce în teren, vreau să joc şi să fac o treabă cît mai bună. Am avut o întindere, am grăbit revenirea şi cred că de aia a durat atît recuperarea. Scorul din partida cu Rapid a fost un coşmar, dar acum vreau să batem Timişoara, numai aşa putem să-i aducem pe suporteri înapoi lîngă noi.

Îi respect pe toţi cei de la Poli, am mulţi prieteni acolo, însă vreau să batem. Nu e important să dau eu gol, vreau să cîştigăm. Îmi dau sufletul pentru Steaua!", a spus Artiom pentru GSP TV.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
 •  22 Aprilie 2010, 23:34

Si cu cat iti dai acel suflet?!? Euroi sau dolari?!?

 •  22 Aprilie 2010, 22:41

... Si marmota invelea ciocolata in staniol...

 •  22 Aprilie 2010, 22:21

sufletul sa ti-l dai ca altceva nu mai ai ce , fotbal nu mai sti de ceva timp ... de cand ai plecat de la rapid esti in cadere libera , ai mai jucat ceva la timisoara dar te-ai stins incet incet , ai venit la steaua unde vin toti pensionarii si impotentii fortza vasluiu'

Vezi toate comentariile (5)
Comentează