FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Artiom Karamian va fi titular în derby-ul cu Poli Timişoara!

Artiom Karamian, Karamian, Steaua
Artiom Karamian, Karamian, Steaua

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Stoichiţă primeşte întăriri neaşteptate înaintea partidei cu bănăţenii

Roş-albaştrii schimbă benzile duminică, ajutaţi de recuperarea lui Artiom Karamian în timp record. Armeanul în vîrstă de 30 de ani, accidentat acum o lună, era aşteptat să revină abia peste 10 zile la capacitate maximă, însă de la începutul acestei săptămîni el a rezistat la antrenamente intense.

A fost supus mai multor teste pentru a se verifica dacă e complet restabilit în urma entorsei de genunchi, investigaţiile au arătat că totul este OK, aşa că fotbalistul va fi forţat de Stoichiţă în primul "11". "Lippi" e nemulţumit de ultimele prestaţii ale lui Emeghara, aşa că, foarte probabil, îl va muta pe Petre Marin în banda dreaptă, iar pe stînga va intra Artiom.

Acesta a devenit ieri tătic pentru a doua oară. "Vreau să cîştigăm duminică şi să dedic acestă victorie fetiţei mele. Sînt sigur că vom spăla ruşinea din meciul cu Rapid, iar suporterii vor veni din nou alături de echipă. Respect Timişoara, dar vreau să-i batem", a spus Artiom Karamian.

Alte mutări faţă de 1-5 cu Rapid
> Pleşan revine în echipă, Toja trece pe bancă
> Zapata îi va lua locul lui Tătăruşanu
> Parpas e şi el refăcut, urmînd să-şi reia poziţia în apărare, lîngă Jelev

7 partide a lipsit Artiom din echipa Stelei din cauza accidentării la genunchi. El a evoluat în doar 4 partide în această primăvară

"Dacă facem egal sau pierdem, rămînem fără nici o şansă la campionat. Avem mare nevoie de victorie contra lui Poli"
Artiom Karamian, fundaş Steaua

Cum va arăta Steaua cu Poli
Zapata - P. Marin, Parpas, Jelev, Art. Karamian - Nicoliţă, Ov. Petre, Pleşan, Tănase - B. Stancu, Kapetanos

Urmăresc un portar francez!
Steaua îşi face deja lista cu jucătorii vizaţi în campania de achiziţii din vara viitoare. Unul dintre cei aflaţi în vederile roş-albaştrilor e Rais M'Bohli, un goalkeeper de 23 de ani de la Slavia Sofia. M'Bohli are dublă cetăţenie, algeriană şi franceză, şi a bifat 6 partide pentru naţionala de juniori U 17 a "Cocoşului galic". Portarul e înalt de 1,90 metri şi a fost format la şcoala lui Marseille, după care a trecut prin Japonia şi prin Scoţia înainte să ajungă în Bulgaria.

Parpas vrea să rămînă
Stoichiţă îl are pentru meciul cu Poli pe Stelios Parpas, fundaşul care i-a lipsit în Giuleşti din cauza unei accidentări. Cipriotul a vorbit despre jocul de duminică pe site-ul oficial al clubului: "Am văzut-o pe Timişoara la TV, în partida cu CFR Cluj, şi mi s-a părut o echipă bună. Dar noi sîntem obligaţi să cîştigăm şi să ne asigurăm, în felul ăsta, poziţia a doua". Parpas e împrumutat în Ghencea de la AEL Limassol, pînă la sfîrşitul sezonului: "Aş continua şi din vară în România, fiindcă-mi place aici".

"Avem 1-5 în suflete!"
Mihai Teja, antrenorul secund al Stelei, a recunoscut: "E greu să trecem peste eşecul cu Rapid şi, oricum, el va rămîne în sufletele noastre. A fost dificil şi pentru noi, şi pentru suporteri să uităm de înfrîngerea cu 1-5 din Giuleşti, dar sîntem obligaţi să depăşim acest moment prost, măcar din punct de vedere psihologic, şi s-o batem pe Timişoara! Şansele la titlu s-au micşorat, dar tot nu vrem să cedăm!".

> Aproape jumătate dintre cei care au votat pe stelisti.ro l-ar vrea pe Victor Piţurcă antrenor în Ghencea. Bergodi a întrunit 18 la sută din sufragii, iar Ilie Dumitrescu, 7 la sută.
> Zapata redevine titular contra lui Poli, după ce Tătăruşanu a avut două meciuri proaste la rînd. Columbianul nu a mai apărat de la derby-ul cu Dinamo 0-2), în care a dat pe lîngă minge şi a produs golul al doilea.
> Argăseală: "Timişoara cere control doping ca să pună presiune. Bănăţenii au căutat scandaluri înaintea tuturor meciurilor importante pe care le-au avut!".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  23 Aprilie 2010, 13:41

Asta denota faptul ca Stoichita este un antrenor slab,cum este posibil sa bagi un jucator care vine dupa o accidentare si pe un alt post si titular?.Asta a facut de cind a fost instalat antrenor,numai greseli grave care au dus la pierderea derbiurilor cu Dinamo si Rapid iar acum face aceeasi greseala si cu Timisoara nefind in stare sa puna jucatorii in teren pe posturile pe care joaca de obicei si unde dau randament .Este simplu mijlocasul joaca la mijloc iar fundasul in aparare nu invers.

mircea_gherendi-32
mircea_gherendi-32  •  23 Aprilie 2010, 12:53

cE CAUTA ARMEANUL FUNDAS CIND NOI DUCEM LIPSA DE MIJLOCAS STINGA?SA VINA PITI CA ARE PERSONALITATE SI NU SE MAI BAGA NECALIFICATUL DE CIOBAN CA ALA NU-I PERMITE SI BINE FACE.AVEM NEVOIE DE EL CA DE AER PT CA LA RESTUL LE E FRICA SA CONTESTE ANTRENORUL

 •  23 Aprilie 2010, 08:27

varza........esti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează