FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - DINAMO, AZI, ORA 20:30 ÎN DIRECT PE DIGI 1, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

ASA Bucureşti? » Daniel Stanciu a construit 90 la sută din echipa mureşeană şi o mare parte din cea a lui Dinamo

N'Doye a mai jucat la Dinamo în sezonul 2009-2010
N'Doye a mai jucat la Dinamo în sezonul 2009-2010

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 00:09

În vară, sînt aşteptaţi în Ştefan cel Mare şase dintre titularii formaţiei ardelene: Stăncioiu, Feussi, N'Doye, Gorobsov, Hora şi Bumba.

Diseară la Tîrgu Mureş, se întîlnesc două dintre formaţiile pe care Daniel Stanciu şi-a pus serios amprenta. Angajat manager general la Dinamo în această iarnă, Stanciu a adus nu mai puţin de 10 jucători, unii dintre ei avînd CV-uri foarte bune, precum Nicolae Grigore, 31 de ani, sau Gicu Grozav, 24 de ani.

De partea cealaltă, echipa de pe locul locul 3 a fost construită aproape integral de Daniel încă din perioada în care aceasta activa în liga secundă. ASA are în componenţă 16 fotbalişti transferaţi de actualul manager al "cîinilor".

Printre aceştia se regăsesc nume "grele" ale campionatului românesc, cum ar fi Marius Constantin, 30 de ani, Gabriel Mureşan, 33 de ani, sau Eduard Stăncioiu, 34 de ani.

Partida de pe stadionul Trans-Sil va fi cu atît mai interesantă cu cît jumătate din primul "11" al lui Liviu Ciobotariu şi-a dat deja acordul verbal pentru a trece la vară în tabăra roş-albă!

Managerul lui Dinamo a încercat să-şi aducă preferaţii de la Mureş încă din pauza de iarnă. Din păcate pentru bucureşteni, oficialii lui ASA s-au opus vehement mutărilor, astfel că Stanciu şi-a revizuit strategia. El i-a convins pe jucători să vină în Ştefan cel Mare din vară.

Închizătorul Ousmane N'Doye, 36 de ani, chiar a fost văzut în urmă cu aproximativ o lună la hotelul Rin, deţinut de Ionuţ Negoiţă. Contactat de reporterii Gazetei, Ousmane a negat tratativele cu "cîinii": "Am avut cîteva zile libere şi m-am cazat la Rin pentru că aşa am vrut eu". ;)

Joacă cu casa închisă
Mureşenii s-au înghesuit la casele de bilete imediat ce tichetele au fost puse în vînzare de club. Astfel, oficialii lui ASA se aşteaptă ca partida cu Dinamo să se joace cu stadionul plin, mai ales că femeile vor avea intrarea liberă.

Ousmane, dezastru în tur
În turul campionatului, meciul dintre Dinamo şi ASA s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în Ştefan cel Mare. La acea partidă, N'Doye a avut o evoluţie dezastruoasă, a ratat o lovitură de la 11 metri şi a primit cartonaş roşu, lăsîndu-şi echipa în inferioritate. După toate acestea, mijlocaşul senegalez s-a dus la galeria dinamovistă, unde a cîntat şi a scandat mai multe minute în şir.

Jucători transferaţi de Stanciu la Dinamo
Nume: Post
Naumovski: portar
Farnolle: portar
A. Marc: fundaş
Bunoza: fundaş
Sergio Rodrigues: fundaş
Machado: fundaş
Elhamed: mijlocaş
M. Cristescu: mijlocaş
N. Grigore: mijlocaş
Grozav: atacant

Jucători transferaţi de Stanciu la ASA
Nume: Post
Stăncioiu: portar
M. Constantin: fundaş
Sepsi: fundaş
Feussi: fundaş
Velayos: fundaş
Mureşan: mijlocaş
Bruno Martins: mijlocaş
N'Doye: mijlocaş
Cl. Voiculeţ: mijlocaş
Gorobsov: mijlocaş
J. Szekely: mijlocaş
Bumba: mijlocaş
Zicu: mijlocaş
Hora: mijlocaş
Axente: mijlocaş
Goga: atacant

Jucătorii lui ASA care şi-au dat acordul să vină în vară la Dinamo
Nume: post
Stăncioiu: portar
Feussi: fundaş
N'Doye: mijlocaş
Gorobsov: mijlocaş
Hora: mijlocaş
Bumba: mijlocaş

Cum ar putea arăta Dinamo din vară
Stăncioiu - Feussi, R. Machado, Bunoza, St. Filip - N. Grigore, N'Doye - V. Lazăr, C. Matei, Hora (Bumba) - Bilinski (M. Niculae)

654119-asa-dinamo.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  06 Martie 2015, 22:30

cistig la loto 5 miliarde si aduc pe Messi, si Ronaldo la ASA

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2015, 20:06

Mai nea Vranceanu, de unde ai tu informatiile astea nene ??? Vad ca deja ai facut si echipa pentru campionatul viitor , esti nebun omule ! De ce l-ar mai lua in vara pe Stancioiu pe care il vad sub Naumovski si pe Hora sau Gorobsov, când Dinamo are mijlocasi peste amaratii astia ! Singurul cu care as fi de acord este NDoye pentru ambitia lui dar asa mai mult emblematic, in rest ....nu stiu ce e cu ..Feussi asta ce poate ..!

zecs93
zecs93  •  06 Martie 2015, 19:34
Postat de unico_biancorossi pe 06 Martie 2015, 18:57

du-te bai cu cercul, sunt varza toti. de altfel, acum 5 zile chiar stanciu a spus ca departamentul de scouting, el si negoita au analizat 20 de cv-uri ale unor jucatori din portugalia, franta, spania si italia, plus cativa sudamericani si africani, si 3 jucatori romani, dintre care 2... nu joaca in romania.

Ar fi bine la ce spui tu acolo !!! Putem lua exemplul CFR-ului cand a luat campionatu nu mai cu jucatori straini si ce credeti, a facut o figura frumoasa in UCL de cate ori a participat !!! Deci, FORZZA DINAMOO ALEEE !!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează