FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Aşa se aruncă pe geam jumătate de milion de euro! Primul stelist care va părăsi în iarnă formaţia lui Gâlcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 14:15

Steaua este foarte aproape de a se despărţi de un fotbalist venit la echipă în 2013. Adus în Ghencea de la Oţelul Galaţi în schimbul a 620.000 de euro, Ionuţ Neagu are mari şanse să plece în această iarnă.Mijlocaşul central este dorit de fosta sa formaţie, lucru confirmat şi de team-managerul Oţelului, Cristian Munteanu, care a spus că tratativele cu formaţia lui Costel Gâlcă vor începe în iarnă.

"Pe Neagu l-am dorit şi în această vară, m-am rugat de cei de la Steaua o săptămînă să ni-l împrumute. Şi pe el, şi pe Lemnaru. Dar ne-au spus că Bourceanu nu este refăcut şi că au nevoie de Ionuţ Neagu, că nu pot rămîne descoperiţi.

Dar în iarnă vom relua negocierile, îl dorim pe Neagu cel puţin pînă la vară. Este un fotbalist foarte bun, care ar ajuta echipa. Sper că ne vom înţelege, mai ales că Bourceanu va fi refăcut. Este păcat să stea rezervă la Steaua", a spus “Babicu" pentru Fanatik.

Ionuţ Neagu a cîştigat cu Oţelul Galaţi titlul şi Supercupa României în sezonul 2010-2011.

10 meciuri în toate competiţiile a jucat Neagu pentru Steaua

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (41)
simohayha
simohayha  •  06 Octombrie 2014, 23:48
Postat de bridges pe 03 Octombrie 2014, 17:47

Asa a fost adusi G.Matei,Tatu sau Georgiewski...Vazuse MM in ei mari fotbalisti,nu doar asta dar au fost blocati fotbalisti de valoare ca sa le faca acestora loc vezi Dumitras de la Ceahlaul.

Mare fotbalist Dumitras asta! Chelsea, Bayern si Real se bat pt. semnatura lui! Gabi Matei promitea, cine se gandea ca isi va rupe grisinele in asa hal? Tatu a fost o deziluzie dar Georgievski a jucat bine pana ce i-a zdrobit piciorul cioara aia de la Severin. Nu uita insa ca ii avem acum intr-o forma buna pe Arlauskis si pe Keseru si meritul este al lui MM, cel care i-a adus, fara sa mai fie "faultat" de jiji...

bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Octombrie 2014, 20:13
Postat de valah1986campionii.europei pe 03 Octombrie 2014, 19:32

Am vrut sa postez sa iti dau la ............. , dar m-am calmat. Sa te speli pe cap cu gunoiul ala de securist comunist blatist, hotul ghetelor de aur.

Ai uitat ba demagogule cind echipele de club din Est erau furate constant in competiitile UEFA din anii 60 , 70 !!! Pina Romania NU LE-A DAT UN SUT IN C../OAE celor de la FMI si pina nu si-a creat servicii externe puternice dupa tradarea lui Pacepa pentru care a trebuit sa plateasca miliarde de euro de abia atunci Romania si Estul in general a inceput sa fie respectata . Vestul nu a respectat niciodata NIMICUL . iN 89 Romaniei i se datorau 8 miliarde de dolari . Acum Romania datoreaza 100 de miliarde si in plus e ultima tazara din Europa in tot si in toate . Nu a fost o intimplare ca steaua, craiova si dinamo au fost dintr-o data arbitrate corect ?

ando89
ando89  •  03 Octombrie 2014, 19:44
Postat de valah1986campionii.europei pe 03 Octombrie 2014, 19:32

Am vrut sa postez sa iti dau la ............. , dar m-am calmat. Sa te speli pe cap cu gunoiul ala de securist comunist blatist, hotul ghetelor de aur.

Ma bucur, am facut aprovizionarea de iarna deja:) Este bun dom' profesor, stie sa motiveze toreadorii. Daca-i lasa sa vina pe jos tocmai de la Mioveni?! Apropos, deschiderea unui nou front in Ucraina a esuat aseara, comandoul de supereroi a fost invins de nesansa si arbitri. Si de fotbal, ca sa fim sinceri. Nu ma bucur. Bucovina de Nord, Herta, Cahul, Chilia, Insula Serpilor, Bistroe... meritau altceva:)

Vezi toate comentariile (41)
Comentează