FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ

ASA Tg. Mureș n-are nici o presiune în lupta cu Steaua: ”Sîntem campionii morali orice s-ar întîmpla”

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 11:16

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la ASA Tg. Mureș, crede că echipa sa deja a realizat o performanță uriașă recuperînd 13 puncte față de Steaua.

”Conform rezultatelor, plus a faptului că am reușit să recuperăm 13 puncte față de Steaua, mai adăugînd alte două, noi sîntem campionii morali.

Dar, atenție!, asta nu se premiază, nu vrem titluri onorifice, ci pe cel palpabil. Orice pas greșit al uneia dintre echipe poate decide soarta titlului. Noi depindem doar de noi și sîntem foarte motivați”, a spus Liviu Ciobotariu.

Citește interviul complet în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală!

Alte subiecte de azi pe care le găsești exclusiv în ediția tipărită:

- Mișcări ciudate la Steaua! Cum a ieșit Gigi din închisoare s-a ales praful: decizii neinspirate venite din tribune

- Pierderi importante după pierderea mărcii! Iată cifrele: Steaua merge pe minus lună de lună

- Ciobotariu dezvăluie cum l-a reinventat pe Zicu și cum l-a potolit pe N'Doye

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
observator_federal
observator_federal  •  06 Mai 2015, 18:56
Postat de cneius pe 06 Mai 2015, 18:07

Nu ati realizat nici o performanta uriasa si nici nu ati recuperat nu stiu cite puncte!!! Sinteti un simplu lider de conjunctura, Steaua si-a pierdut singura punctele in meciurile: Steaua-Rapid 0-1, Pandurii-Steaua 3-1, Steaua Petrolul 0-1, Steaua-Otelul 0-1.

E culmea, ai uitat tocmai Steaua - ASA 0-1... meciul direct castigat de mureseni, desfasurat intr-o conjunctura favorabila Stelei (era gazda) si care, alaturi de sirul impresionant de puncte recuperate, ii indreptateste sa se considere castigatorii morali ai duelului pentru titlu! Sunt motive suficiente, cred...

cneius
cneius  •  06 Mai 2015, 18:07

Nu ati realizat nici o performanta uriasa si nici nu ati recuperat nu stiu cite puncte!!! Sinteti un simplu lider de conjunctura, Steaua si-a pierdut singura punctele in meciurile: Steaua-Rapid 0-1, Pandurii-Steaua 3-1, Steaua Petrolul 0-1, Steaua-Otelul 0-1.

observator_federal
observator_federal  •  06 Mai 2015, 18:01
Postat de Costica Stefanovici pe 06 Mai 2015, 13:21

Campioni"morali"cu arbitraje...imorale.

Nu doar "arbitrajele imorale" iti pot asigura titlul de campioana... Altii, cu impresari in familie si cu bani negri la dispozitie, puteau in trecut (acum nu, caci s-au smerit) sa cumpere sau sa transfere "anticipat" (cu mare tam-tam, chiar inaintea meciului direct) orice jucator. Nici ceilalti patroni nu se opuneau marsului triumfal al "ursului", multe echipe devenind veritabile filiale. Iar cand nu puteau cumpara adversarele, cumparau adversarele adversarelor ... vezi cazul valiza. Despre arbitii, comisii si mas media nici nu are sens sa mai vorbim, acestia adunau - *** obediente - firimituri de la masa Razboinicului Luminii ... Cu ce era "mai morala" o astfel de campioana?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează