FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Asalt la Teixeira » Steaua vrea să profite de problemele de la Rapid şi să îl transfere pe brazilian

Filipe Teixeira a fost curtat de Steaua şi în această vară.
Filipe Teixeira a fost curtat de Steaua şi în această vară.

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 decembrie 2012 21:54

Becali vrea să profite de problemele financiare din Grant şi încearcă iar să-l aducă pe mijlocaşul portughez la Steaua. Herea şi Duarte sînt şi ei pe listă.

Vestea că Rapidul îşi pierde jucătorii i-a surîs lui Gigi Becali, care-şi încearcă din nou să-l ia în Ghencea pe Filipe Teixeira (32 de ani). Portughezul a fost la un pas să ajungă la Steaua în luna august, dar a refuzat atunci oferta roş-albaştrilor, după ce Becali şi Copos bătuseră palma pentru 300.000 de euro.

Tranzacţia a picat din cauza mijlocaşului, care a solicitat şi 250.000 de euro la semnătură, deşi salariul său anual ar fi fost mai mare cu 20.000 de euro decît în Grant! Acum, jucătorul devenind liber de contract, Gigi i-ar putea plăti banii solicitaţi, avînd în vedere că nu va mai fi nevoit să achite vreo sumă de transfer Rapidului.

Pe lîngă Teixeira, sub comanda lui Reghe ar mai putea ajunge Herea, un apropiat al antrenorului, şi Duarte, care ar acoperi banda dreaptă a defensivei, acolo unde roş-albaştrii au probleme după accidentările lui Georgievski şi Matei. Fundaşul portughez a fost surprins zilele trecute luînd masa cu Gigi Becali în oraş.

"Noi am vrut să-i cumpărăm pe aceştia, dar nu am reuşit. Teixeira îmi place, mi l-aş dori, de Herea şi Rui nu vreau să vorbesc acum" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Nu vreau să mai aduc fotbalişti bătrîni, dar pentru Teixeira aş face un compromis. Îmi place mie mult de tot şi-l vreau la Steaua" (Gigi Becali, în urmă cu o lună)

3 goluri şi două pase decisive a strîns Teixeira pentru Rapid în acest sezon

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (38)
cobra_z
cobra_z  •  05 Decembrie 2012, 13:01

Teixeira e un jucator de exceptie ...la Dinamo ar fi mai potrivit decat la 5teaua...fiindca ei sunt plini de valori...tanase...chipciu...rusescu...:))) (in afara de bourceanu pe tricourile 5telistilor trebuie sa scrie numele sponsorului principal "valiza lui jiji")...:))))

iceman_giulesteanu
iceman_giulesteanu  •  05 Decembrie 2012, 12:24

ESTE PORTUGHEZ!!!!! SUNTETI INCAPABILI!!! ZIARISTI DE DOI LEI!!!

bluered_sky
bluered_sky  •  05 Decembrie 2012, 11:56
Postat de maxx1923 pe 05 Decembrie 2012, 01:54

ce va mai place sa profitati de situatia noastra mioritelor........nu-i nimic.roata se intoarce si s-ar putea sa revenim mult mai puternici.sa nu va auzim vreodata de lipsa de fair-play. JOI SUNT DANEZ ca dealtfel jumatate din tara.

22 de jucatori au depus memorii....i-a obligat steaua? Nu inteleg care e problema ta?!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează