FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Asanovici şi Hasanovici, în probe » Mulţescu nu s-a hotărît încă în privinţa celor doi jucători

Asanovici va cîștiga 2.000 de euro lunar în Ștefan cel Mare
Asanovici va cîștiga 2.000 de euro lunar în Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2013 21:43

Dinamo s-a întărit de ieri la antrenamente cu cei doi jucători de la Severin, iar Mulţescu va decide dacă îi va opri în lot, ceea ce pare a fi o certitudine. Este aşteptat Durimel.

La Dinamo, în aceste zile, este un "du-te, vino!" mai ceva decît în holurile unui hotel unde se află sediul clubului "cîinilor". Dacă Antonio Asanovici, fundaşul croat de 21 de ani, s-a pregătit şi marţi seară cu roş-albii, de ieri s-a alăturat echipei şi Mirza Hasanovici, închizătorul bosniac de 22 de ani.

Amîndoi au fost la CS Severin, colegi cu Joel Thomas, care deja a devenit dinamovist cu acte în regulă. Cu Asanovici şi cu Hasanovici nu s-au parafat contractele, Mulţescu va avea ultimul cuvînt în ce-i priveşte, cel puţin aşa au transmis conducătorii grupării. Croatul şi bosniacul sînt în teste, însă dinamoviştii spun că nu vor fi probleme în a-i înregimenta.

Cu Hasanovici au fost ceva probleme întrucît cei de la Severin i-au acuzat pe agentul jucătorului şi pe "cîini" că le-au furat fotbalistul, însă şi mijlocaşul, şi apărătorul croat au sosit la pregătiri cu hîrtii scrise cum că se pot antrena cu orice echipă, fiind liberi de contract.

Este aşteptat zilele viitoare şi fundaşul francez Alexandre Durimel, 23 de ani, căruia îi expiră pe 30 iunie acordul cu severinenii. Se speră să urce şi el la munte, în stagiul din Poiană.

13 meciuri şi o pasă decisivă a strîns Asanovici pentru severineni în returul sezonului trecut

1 gol a reuşit Hasanovici în primăvară pentru olteni, în 11 partide, dintre care 9 ca titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
calea_victoriei
calea_victoriei  •  20 Iunie 2013, 12:16
Postat de kiddu90 pe 20 Iunie 2013, 09:50

E foarte posibil ca reţeta lui Dinamo să fie una de succes, mai ales în timpurile astea. Stabilitatea e cea mai importantă, chiar dacă salariile sunt mici pentru că ea asigură liniştea. Jucătorii nu sunt aşa slabi cum par, iar dacă Mulţescu va reuşi să-i integreze bine într-un anume sistem de joc, atunci au şanse bune la titlu.

Esti un tip cu I.Q-ul [este media "userilor" care comenteaza pe gesepe . Intrr-adevar cum ai afirmat chiar tu Dinamo are sanse sa perormeze mai bine ca anul trecut si asta si din motivele pe care le-ai expus . Imi e greu sa cred ca vom avea insa sanse la campionat . Cu mult noroc cred ca mai degraba ne putem clasa pe 3 sau 4 si asta mai ales din cauza ca o echipa cu pretentii trebyue neaparat sa aibe jucatori cu relatii de joc si mai ales experienta . Sunt inca multe necunoscute la Dinamo ca sa tragem concluzii asa devreme ! Personal nici macar dupa turneul din Anglia nu pot trage concluzii . De abia dupa primele 7,8 etape pot sa ma exprim in legatura cu sansele lui Dinamo . Atit .

dog_one
dog_one  •  20 Iunie 2013, 11:47

FORZA DINAMO! SUNT JUCATORI LUPTATARI SI CU SIGURANTA SE VOR IMPUNE

kiddu90
kiddu90  •  20 Iunie 2013, 10:43
Postat de gabi_djg pe 20 Iunie 2013, 10:39

de titlu nu poate fi vorba,inca nu este inchegata echipa si nici lotul nu este definitivat. ce pot sa spun e ca dinamo va fi mai tare ca anul trecut. oricum felicitari pentru comentariul realist !

Degeaba ai salarii mari, dacă nu le dai la timp. Există riscul să se nască frustrare. Eu cred că salariile mai mic, dar oferite la timp creează un sentiment de stabilitate ce e propice performanţei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează