FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

ASTRA - FCSB 1-0: Nicolae Dică nu iartă evoluția elevilor săi: "Așa nu putem să continuăm!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 23:09

Nicolae Dică își critică elevii după eșecul suferit de FCSB cu Astra, scor 0-1. 

"Nu a mers nimic. Am început bine, apoi s-a prăbușit totul. Nu am reușit să concretizăm nicio ocazie. Nu am fost lucizi în fața porții, nu am avut ritm de joc, nici agresivitate în fața porții.

Am avut probleme anul trecut la fazele fixe. Acum pare că avem din nou. Nu reușim să ne concentrăm. S-a văzut și la mondial cât de importante sunt.

Pe final l-am trimis pe Planici în atac. Speram să aducem mai multe mingi în careu și că va marca așa cum a făcut la meciurile cu CFR. Sperăm să se aducă la un moment dat un atacant. Trebuie să înțeleagă cei care sunt aici că așa nu putem să continuăm.

Budescu a fost un jucător important pentru noi, dar nu avem ce face. Au mai fost jucători mari care au plecat și s-a putut și fără ei. Sper să fi fost doar un accident în seara asta", a declarat Dică la TV Digi Sport 1. 

Vezi si: 4 concluzii după primul eșec » La ce s-a gândit Dică? Cine e vinovatul de serviciu și analiza lui Moruțan și Qaka

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (12)
spinoza
spinoza  •  22 Iulie 2018, 16:07

Pai du-te! Cine te tine Dica?

gtn5
gtn5  •  22 Iulie 2018, 14:24

cu tine antrenor anul asta o sa va zbateti sa prindeti play-off.vai mama voastra ,o sa fiti ciuca batailor.

1765309433781743
Ionel Lazarescu  •  22 Iulie 2018, 08:44

Ăsta nu e fotbal,oare nu se vede că J.Morais este mult sub Moncilovic,cred că alta e problema, FCSB este o pălărie prea mare pentru Dică, cu tot respectul,dar trebuie un meseriaș să știe să-i așeze pe jucători,e prea mic pentru un război atât de mare!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează