FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

ASTRA - FCSB 1-0. Peluza Roș-Albastră, avertisment pentru jucătorii de la FCSB: "Oare nu vă doare?! Vine meciul cu Dinamo.. Hm.."

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 17:32

Fanii din Peluza Roș-Albastră nu au trecut peste prestația slabă a favoriților din eșecul cu Astra, scor 0-1. 

Printr-o postare publicată pe pagina oficială de facebook, suporterii celor de la FCSB le dau un ultimatum elevilor pregătiți de Nicolae Dică.

"#STEAUASUNTEMNOI

Jucati la STEAUA, aveti cele mai bune conditii din romania, cel mai numeros public care vine la meciurile STELEI (acasa+deplasare). Oare nu va doare cand vedeti cata lume dezamagiti prin prestatiile voastre ?

VA PASA DE SUPORTERI. OARE VA PASA ?

Sunteti la STEAUA dar prin prestatiile voastre nu aratati ca meritati tricoul ros-albastru sa-l purtati. Prin atitudinea voastra goniti lumea de la stadion, stimati jucatori, mai ganditi-va si la altii, nu doar la voi si la conturile voastre. Vine meciul cu Dinamo....Hm..", scrie în postarea fanilor de pe facebook. 

Vezi și: FOTO Galeria celor de la FCSB a părăsit stadionul la pauza meciului cu Astra! Care ar fi adevăratul motiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
595003544023488
Catalin Pintilie  •  23 Iulie 2018, 17:54

Bine ca au scris numele echipei din liga a 4 a cu litere de-o schioapa si numele tarii l au scris cu "r" mic. Astia trebuie ucisi pe stadioane!

gabisp
gabisp  •  23 Iulie 2018, 13:21

Cum "sa puna osul" cand ei nu-l respecta pe antrenor? Si de ce nu-l respecta pe antrenor ? Pentru ca patronul e primul care ii submineaza autoritatea . Simplu...Rezultatele vor veni la "Pastele cailor"... De fapt, FCSB va avea aceeasi soarta ca si Steaua !....

funeralii_fc_fcsb
funeralii_fc_fcsb  •  23 Iulie 2018, 06:48
Postat de Abigail Laslas pe 22 Iulie 2018, 21:27

vezi sondajul din ianuarie

Sondajele cu 800 de oameni sunt irelevante. FC FCSB nu a fost niciodată Steaua București!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează