FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - STEAUA 1-1

Atac al fostelor glorii asupra lui Reghecampf: "Jocul Stelei e o brambureală"

Articol de , - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 noiembrie 2013 21:19

Foştii antrenori ai roş-albaştrilor au criticat dur jocul de la Braşov, punîndu-l la zid pe Reghecampf pentru modul în care a pregătit tactic meciul.

Laurenţiu Reghecampf a luat foc cînd redactorul şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Andrei Vochin, a spus despre el că are carenţe din punct de vedere tactic. După remiza cu Corona Braşov, tehnicianul stelist a fost luat la ţintă de fostele glorii ale Stelei, Anghel Iordănescu, Ilie Dumitrescu şi Ilie Stan, toţi avînd şi un trecut pe banca roş-albaştrilor.

Principalul lucru care i s-a reproşat lui Reghecampf e sistemul de joc ales, antrenorul mizînd pe un 3-4-3, în loc de 4-2-3-1, modul de joc în care Steaua s-a descurcat cel mai bine în mandatul lui Reghe.

Problemele din jocul steliştilor au fost observate şi de Helmuth Duckadam, actualul preşedinte de imagine al clubului din Ghencea. "Din păcate, nu ne mai iese jocul ca anul trecut. Se vede că jucătorii îşi doresc, dar nu le mai ies execuţiile. Cel mai îngrijorător este că nu ne producem ocazii de gol pe cît ne-am dori sau cîte am avut anul trecut. Atunci ratam foarte mult, dar era un aspect pozitiv că aveam multe şanse de a marca. Stafful tehnic trebuie să analizeze şi să ia măsurile necesare", a spus eroul de la Sevilla.

Ce spun foşti antrenori ai Stelei

Anghel Iordănescu: "A greşit sistemul"
"Chiar nu înţeleg ce se doreşte. E o mare brambureală ce arată Steaua. Faptul că a schimbat sistemul e dreptul antrenorului, dar îmi e greu să înţeleg de ce să joace cu trei jucători pe linia de fund acasă, cu Timişoara, care a evoluat cu un singur atacant, sau la Braşov, penultima clasată, care a evoluat tot cu un vîrf. E greu de înţeles şi de ce a schimbat la pauză total sistemul şi a trecut tot la patru fundaşi".

Ilie Stan: "A ameţit jucătorii"
"Nu vreau să fiu răutăcios, dar nu se vede la Steaua o relaţie de joc, o organizare, o posesie progresivă, verticalizări, joc dublu de bandă sau centrări în faţa porţii. Asta în condiţiile în care ai jucători de calitate şi întîlneşti o formaţie slab cotată. Asta e durerea mare. Poate că mulţi dintre jucători sînt nemulţumiţi că o dată joacă acolo, altă dată pe alt post şi tot aşa".

Ilie Dumitrescu: "N-au contat pe benzi"
"O echipă ca Steaua nu poate evolua cu trei fundaşi centrali contra unui singur vîrf. Petrescu a folosit acest sistem în Champions League, atunci cînd evolua împotriva unor formaţii cu doi atacanţi, precum Sevilla, cu Negredo şi Kanoute. Toate adversarele se apără împotriva Stelei. Ai nevoie de jucători de bandă ca să desfaci echipele adverse, să ai superioritate. Tatu nu e un jucător de bandă, are nevoie de libertate de acţiune."

"Nu am avut probleme că am schimbat sistemul, ci că ne-am dat singuri gol. Cei de la Corona au fost mai prezenţi în joc, noi avem probleme de atitudine. La Basel va fi altceva, cu siguranţă" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
polistul68
polistul68  •  05 Noiembrie 2013, 12:19
Postat de bumix pe 04 Noiembrie 2013, 15:03

eu inteleg sa joace toti dar prea ii schimba de numai stiu ce sa joace . mai nou vad ca i-o dau toti la bourceanu ca sa le strice el pe toate . apropo pe el de ce nu-l odihnesti reghe ?? ca ne-am saturat de datul lui inapoi si de fuga aia bezmetica din teren

Bourceanu va tine in spate, asa sa sti....in mom cind va pleca, iti vei da seama cit de mult conteaza...si daca nua veti alt coordonator de joc, cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea, nu ? Si cum el e mai tare, si-o asuma el....daca nu ai stiut pina acum, iti spun eu..ca mijlocas defensiv nu ai voie sa peirzi mingea, trebuie sa joci SIGUR....deci pasa inapoi e pt siguranta...dar stiu ca nu intelegi asta, e prea grewu pt tine...

polistul68
polistul68  •  05 Noiembrie 2013, 12:16
Postat de don_vito pe 04 Noiembrie 2013, 15:51

O tara de antrenori:)Toata lumea vrea sa fie antrenor la echipa altuia dar cand ajung sa antreneze se fac de ras...

Prietene, nu trebuie sa termini scoala la Covercianno sa iti dai seama de niste chestii...se pot vedea si cu ochiul liber, daca vrei sa vezi...dar voi, crede-ti atit de mult ce va toarna mimi si Reghe, ca, chiar va credeti invincibili...pt romania siunteti buni, ati luat tot ce e mai bun din tara...in europa sunteti zero..e o realitate.

yoyoyoyoyoyo
yoyoyoyoyoyo  •  04 Noiembrie 2013, 18:08

O gramada de retardati care comenteaza ei jocul stelei nu merge, ca nu stiu ei cum sa joace, ce sa faca mai duva d_r_a_c_u de dobitoci si antrenati si voi si apoi mai vorbiti.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează