FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

ATAC FRONTAL! Dinu l-a mitraliat pe Reghe, după atacul la Tudorie: "Cum să spui asta? Te descalifici ca antrenor!"

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 00:00

Atmosfera tensionată din vestiarul roș-albaștrilor continuă să provoace scandaluri în curtea Stelei.

Reghecampf a fost pus la colţ de Cornel Dinu fiindcă înaintea meciului cu Pandurii a avut o declaraţie extrem de dură la adresa lui Tudorie.

Întrebat dacă fostul atacant al Oţelului acuză lipsa de formă, Laurențiu a reacţionat surprinzător: "Tudorie e bine. E înalt, frumos, are 1,90... De ce nu l-aţi întrebat pe el ce face după meciul în care a fost titular?! Mă întrebaţi pe mine?! Dacă o să ne ajute pe viitor?! Da, când o să avem bagaje, când o să cărăm ceva, atunci o să ne mai ajute!".

Afirmaţiile "principalului" de pe banca roş-albaştrilor l-au determinat pe Dinu să aibă o reacţie extrem de critică.

Aflat în studioul emisiunii Minutul 91, de la DolceSport, fostul mare fotbalist al lui Dinamo şi al naţionalei a spus: "O astfel de declaraţie pe care a dat-o Reghe despre Tudorie te pune serios pe gânduri. Te face să înţelegi că nu e el cel care aduce jucătorii la Steaua. În cazul unul antrenor, se presupune că lotul pe care îl ai la dispoziţie e cel creat de tine, cu concursul tău şi cu speranţele pe care ţi le-ai pus în el. Când faci o astfel de afirmaţie te descalifici ca antrenor pentru că se presupune că Tudorie n-a venit de capul lui, ci cu acordul tău".

"Deocamdată, Tudorie e la echipa a doua. Fără supărare, fără ocolişuri, ăsta este nivelul lui. Eu nu pot să-i apăr mai mult pe jucători, ei se apără singuri când intră pe teren"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Sunt momente când şi tu ca antrenor îţi pierzi răbdarea şi întreci limita. Poate asta s-a întâmplat şi cu Reghecampf, fiindcă şi-a zis «I-am dat lui Tudorie o grămadă de posibilităţi să joace, iar el...»"
Basarab Panduru, expert Dolce

Și Dică e surprins neplăcut

Nu doar Dinu a luat poziţie după declaraţiile lui Reghe, ci şi un fost mare jucător al Stelei. Nicolae Dică s-a arătat stupefiat de atacul antrenorului la adresa lui Tudorie.

"Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Dacă mi se întâmpla? Reacția ar fi fost una foarte dură. Nu ai cum să te comporți așa cu un jucător, mai ales de la Steaua. Mă pun şi în locul antrenorului, eu nu aș face niciodată așa ceva, nu ai cum. Cum să ies la conferința de presă să dau într-un jucător?! L-aș lua în particular să vorbesc cu el, și nici atunci nu i-aș spune așa ceva, nu pot să jignesc un jucător. E declarația lui, și-o asumă. El știe cum să lucreze cu fotbaliştii, are o experiență, a luat două titluri cu Steaua. Nu sunt eu în măsură să-l învăț să vorbească. El știe cum să și-i apropie, dar pentru mine nu e un lucru bun să dai într-un jucător la o conferință de presă", a declarat Dică la DigiSport.

Tudorie în acest sezon la Steaua

  • 16 meciuri jucate
  • 723 de minute bifate
  • 8 meciuri ca titular
  • 2 goluri marcate
  • 1 pasă de gol
  • 5,00 media notelor GSP

1.295 de minutea jucat Golubovici în tricoul Stelei, cu 80% mai mult decât Tudorie. A reuşit un singur gol

20 de aniare Tudorie, cu 13 ani mai tânăr decât Golubovici, cel mai în vârstă fotbalist de câmp din lotul Stelei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Decembrie 2016, 18:21

Ce ăla-i antrenor ?!

cris210
cris210  •  07 Decembrie 2016, 17:21

afirmațiile nu-i fac cinste lui reghecampf ... și asta ar putea spune câte ceva despre caracterul lui.

bamse1901
bamse1901  •  07 Decembrie 2016, 13:39

Oricine este vinovat numai el nu.sa ne spună câte ceva de gravessen?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează