FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac la Chipciu! Dinamo nu renunţă la vedeta Braşovului şi declară război Stelei

Chipciu poate evolua pe ambele benzi ale liniei mediane, acolo unde Dinamo caută întăriri
Chipciu poate evolua pe ambele benzi ale liniei mediane, acolo unde Dinamo caută întăriri

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 decembrie 2011 22:41

Roş-albii au făcut ieri o ofertă scrisă către Ioan Neculaie pentru mijlocaş: 800.000 de euro acum şi 30% dintr-un viitor transfer.

Alexandru Chipciu a semnat cu Steaua pe cinci ani, dar contractul se poate înregistra la LPF abia pe 25 ianuarie, cînd se deschide mercato de iarnă, şi numai cu acordul lui Sporting Piteşti, care deţine, împreună cu Nicolae Badea, 50% din drepturile federative ale fotbalistului.

"Cîinii" au făcut ieri o propunere oficială către FC Braşov pentru Chipciu: 800.000 de euro, plus 30% dintr-un transfer ulterior, asta în condiţiile în care, în vară, finanţatorul "stegarilor", Ioan Neculaie, solicita 1,5 milioane E pentru mijlocaşul de 22 de ani. Roş-albii sînt contrariaţi de mecanismele afacerii dintre Neculaie şi Gigi Becali, care doresc să treacă în acte doar 200.000 E la transferul lui Chipciu, pentru ca în conturile lui Badea să ajungă o sumă cît mai mică!

"Această sumă este mai mult decît îndoielnică în condiţiile în care patronul braşovenilor a solicitat de-a lungul timpului sume colosale pentru Chipciu. Poate doar DNA-ul să facă această sumă credibilă", au comentat ieri oficialii grupării din Ştefan cel Mare.

"Am fost dorit în trecut şi de Dinamo, după ce a plecat Torje la Udinese, dar eu mi-am dorit să ajung la Steaua" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Braşov)

"Finu' Borcea chiar mi-a zis: «Bravo, naşule, l-ai luat şi pe Chipciu! Pînă se mişcă ai mei de la Dinamo... Se vede că nu sînt eu acolo!» Chipciu va juca la Steaua şi pa!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Încep să se facă iar măgării. Noi avem contract cu jucătorul, nu sînt şanse să ajungă la Dinamo. Nicu Badea bate cîmpii, are arta dezinformării dinainte de '89!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Gigi Becali a fost şi înainte de '89 şi a rămas şi acum un tip extrem de simpatic. Din păcate pentru el, strădania de a fi un păcălici consecvent îi reuşeşte de cele mai multe ori" (Nicolae Badea, preşedinte Dinamo)

9 goluri a marcat Chipciu în cele 50 de partide disputate de el în Liga 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (91)
roxana.lucian
roxana.lucian  •  24 Decembrie 2011, 00:15

Da ai dreptate ca sunteti pe primul loc dar nu uitati ca sunteti cu ajutorul arbitrilor pt ca si in meciul cu targul mures ati capatat un penalti gratuit .Au spus si oameni care se pricep la fotbal iar in meciul cu ploiesti din cupa romaniei iarasi ati dat un gol care tb anulat.Si cum spune baiatul chiar ca sunteti rusinea romaniei .Spun asta pt ca Vodka Poltava a facut un singur punct in europa.,deci va eliminat o adunatura de bucatari sau amatori.Si cum mai am spuso nu ma mira ca nu jucati in europa pt ca acolo se arbitreaza corect .Deci ciocu mic ,pt ca nu sti ce vorbesti.Si oricum nu-i asta subiectul despre ce se vorbeste acuma,dar tiam spus sa te trezesc la realitate.

sorinel68
sorinel68  •  23 Decembrie 2011, 22:47

... atunci presa (mass media) sa nu DEZINFORMEZE , ciocul mic pana se clarifica tot ! va rugam sa lasati lucrurile sa "curga de la sine" si atunci "DETONATI BOMBA" ! la asta sunteti TARE ... , ... pricePUTZI !

saibosu
saibosu  •  23 Decembrie 2011, 16:52

chipciu va fi caine

Vezi toate comentariile (91)
Comentează