FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Atac la Dan Petrescu! Cornel Dinu se ia de antrenorul lui CFR Cluj: "Copil de la șotron pricinos și cârcotaș"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 08:56

Cornel Dinu l-a atacat pe Dan Petrescu după declarațiile făcute la finalul meciului Poli Iași - CFR Cluj 1-1, prin care a anunțat că la finalul sezonului va pleca din România. (Detalii aici)

" Dan Petrescu rămâne copilul pricinos şi cârcotaş de la şotron, de la jocurile copilăriei. Indiferent că a fost prin străinătate. El are un discurs infernal prin care nu spune nimic în comun cu realitatea şi pe care în niciun caz nu putea să-l facă acolo unde a fost crescut din frageda tinereţe, când a plecat la la Foggia sau la Genoa.

Ceea ce declară el e infernal și îi face un deserviciu fantastic. Nu-şi dă seama că îl vede lumea și îl aude, iar neamul acesta nu şi-a pierdut totuşi bunul simţ. Echipa lui a demonstrat că nu ştie să atace", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  27 Aprilie 2018, 11:58

Indiferent ce a facut Dinu la viata lui, cand el nu va mai fi in fotbalul nostru vom ramane pe intuneric, inconjurati de *** agramati, articulatori de monosilabe tembele, smecheri parnaiasi care se cred culti, ca MM, repetenti si spagari la orele de limba romana si tot asa. O sa ne fie dor de cineva care atunci cand comenteaza imbina intr-un mod placut, fericit si doct, stiinta acestui sport, istoria si literatura Romaniei. Restul e can can. O sa ne manance un Dragomir cu ochii bulbucati, un ,,Pinalti", un cioban, un imbuteliator de gaz si niste bisnitari notorii care se dau impresari alaturi de coarda fotbalului romanesc, devoratoarea de vitamine si proteine direct de la sursa: jucatorii aflati sub contract cu ea. Promotia Jilava n-are nevoie de unul ca Dinu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1932176527035141
Cristina Ciolomic  •  24 Aprilie 2018, 16:01

Dar tu te gindesti ca si pe tine te vede lumea si te aude, ***, carcotas, fara sirea spinarii si cu sufletul bolnav?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  24 Aprilie 2018, 14:59

La "comentarii",Dan Petrescu are scoala lui MM,dar nu are nici pe departe "calificarea" aluia!Ca antrenor..."Echipa lui a demonstrat ca nu stie sa atace"!De ce?Pentru ca Dan Petrescu ori nu stie ori nu vrea sa alcatuiasca echipa pentru atac!Altfel e greu de inteles de ce nu ii baga mai mult pe Ionita,pe Costache si pe Mailat!Pe de alta parte...nici "minunatul"fcsb nu s-a descurcat mai bine in fata celor de la Iasi, ***avand nevoie de "asistenta"arbitrului ca sa ia toate punctele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează