FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac violent la adresa lui Dinu Gheorghe: "Este un mafiot! Ar trebui să fie dat afară"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 14:02

Ieri, Dinu Gheorghe a vorbit despre şansele de calificare ale Stelei în turul III al preliminariilor UEFA Champions League şi a făcut referire la meciurile dintre Dinamo şi Slovan Liberec.

"Am auzit de minunea de la Liberec, dar cei de la Trencin n-au sponsor Fortuna (n.r casă de pariuri) sau mai știu eu ce", a zis Dinu Gheorghe la DigiSport. 

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, din acea perioadă a avut o reacţie dură la adresa lui Dinu Gheorghe.

"Ar trebui să îşi dea demisia din acea funcţie! A fost una dintre cele mai frumoase victorii din fotbalul românesc şi din fotbalul european. Nu ştiu dacă el a văzut acel meci şi ştie că noi am avut un gol anulat, iar cei la Liberec au avut ocazii mari.

Dacă a spus asta, Dinu Gheorghe este un om care nu se pricepe la fotbal! Este un mafiot şi un ignorant din punct de vedere al fotbalului. Ar trebui să fie dat afară, pentru că prin acestă declaraţie a supărat mulţi  fani", a spus Bonetti pentru cancan.ro.

Dinamo a pierdut cu 3-0 meciul de pe teren propriu, la masa verde, după ce suporterii au intrat pe teren. "Cîinii" au cîştigat la Liberec cu 3-0 şi s-au calificat după penalty-uri.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (47)
cainelup
cainelup  •  16 Iulie 2015, 17:54

Stiam eu ca nu caracterul e punctul forte al vamesului astuia, dar prost nu credeam ca e. M-am inselat, recunosc.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Iulie 2015, 16:13

Daca a declarat asa ceva, Dinu Gheorghe a jignit toti acei oameni care au luptat exemplar pana la epuizare in acel meci reusind ce nimeni nu mai credea ! A fost un joc de lupta, cu multe momente pe muchie de cutit, cu Matache extraordinar in poarta si cu un Niculae care s-a batut ca un gladiator !

819602521427859
Stancu Florin  •  16 Iulie 2015, 15:20

Dinu Gheorghe face referire la citez : " Am auzit de minunea de la Liberec, dar cei de la Trencin n-au sponsor Fortuna (n.r casă de pariuri) sau mai știu eu ce"... dupa cum inteleg eu fcsb-ul a castigat pe bune!...ce suparati sunt fcsb-isti pe Dinu Gheorghe ca face referire la Liberec, dar cu trimitere spre parodia de la Trencin. Ha,Ha,Ha !!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează