FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atacant de careu mic, cu echipe mici » Rocha nu marchează în meciurile importante

Articol de , - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 februarie 2013 12:29

Rocha a marcat peste jumătate din golurile sale în tricoul Stelei din apropierea porţii şi n-are nici o reuşită într vreun derby sau cu o echipă tare din Europa


Adi Rocha (27 de ani) a reuşit "performanţa" de a nu convinge în Ghencea deşi are 10 goluri marcate în acest sezon, în toate competiţiile. Brazilianul nu mai e dorit la Steaua de patronul Gigi Becali, care încă mai speră să scape de el în această iarnă. Sud-americanul părea că s-a adaptat repede, după ce a marcat de 9 ori în primele două luni petrecute în tricoul roş-albastru, de 6 ori în Liga 1 şi de 3 ori în Europa. Apoi a urmat o secetă de două luni, încheiată cu golul din Chiajna - Steaua 0-6.

Gazeta Sporturilor a analizat reuşitele brazilianului şi a constatat că acesta înscrie de cele mai multe ori din interiorul careului mic, 6 dintre golurile lui fiind din această ipostază. În plus, Rocha marchează numai împotriva unor adversari modeşti, nereuşind să puncteze în faţa granzilor Dinamo, CFR, Rapid, Vaslui sau în vreo partidă din faza grupelor din Europa League. De asemenea, cu excepţia reuşitei din meciul Astra - Steaua (3-4), toate celelalte 9 goluri ale sale au fost marcate din prima, fără a controla mai mult de o secundă balonul.


"Adi are oferte din Azerbaidjan şi de la alte formaţii din spaţiul ex-sovietic, dar nu vrea să se despartă de Steaua pentru că îşi doreşte enorm tricoul de campion"
Anamaria Prodan, impresarul lui Rocha

150 de mii de euro i-a costat pe stelişti transferul lui Rocha în Ghencea, suma fiind plătită către fotbalist şi impresarii săi

2 goluri a reuşit Rocha cu capul, tot atîtea cu stîngul şi 6 cu piciorul drept

10.000 de euro e salariul brazilianului în Ghencea, el avînd contract cu Steaua pînă la 1 iunie

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
kamikaze96
kamikaze96  •  02 Februarie 2013, 14:42

Daca luam de bun ce a spus Prodanca, inseamna ca Rocha numai pleaca de la Steaua in veci !!! Deci de unde articolul asta ? Iar va e foame?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Februarie 2013, 14:11

La un asa pret de achizitie, la asa valoare, ce vreti de la Rocha ? Costa cat cureaua de la ceasul lui Mesii si astia au pretentii de la el... dar de fapt sa nu uitam ca joaca la steaua, un club exact de calibrul si nivelul lui :)

terminatorul2
terminatorul2  •  02 Februarie 2013, 13:44
Postat de alpin pe 02 Februarie 2013, 13:18

Nu e chiar asa. Si meciurile cu Stelutzele sunt importante! Altfel, Steua s-ar fi batut cu Rapidul la retrogradare.

Scuze că te-am făcut nebun , de fapt ești un psihopat !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează