FOTBAL  »  Superliga  »  PROBĂ DE ALTRUISM

Atacul lui Andone: Andrei Cristea a pasat la golurile lui Dănciulescu și Marius Niculae!

Articol de - Publicat sambata, 04 septembrie 2010 00:00

Dinamo a remizat în această seară, 2-2, la Gaziantep, cu formaţia locală, iar elevii lui Ioan Andone ar fi putut învinge dacă nu erau egalaţi în minutul 80. Lucrurile s-au reglat în atacul roş-albilor care merge din nou la turaţie maximă.


Golgeterul ediţiei trecute de Liga 1, Andrei Cristea, a creat două pase decisive pentru colegii din ofensivă, iar Dănciulescu şi Marius Niculae au înscris
. De menţionat că simbolul echipei din Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu, a marcat pentru prima oară de la revenirea în tricoul alb-roşu, colegii felicitîndu-l în mod special pentru reuşită.

"Am demonstrat că Dinamo rămîne în sîngele meu, iar în echipă este o familie, contrar tuturor speculaţiilor pe care doar cei care ne vor răul le scot. Îmi face plăcere să joc pe mai departe pentru <cîinii roşii> şi sper să-mi ajut din orice postură colegii să fie victorioşi", a declarat Andrei Cristea pentru gsp.ro la cîteva momente de la finalul întîlnirii.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
aldo_m
aldo_m  •  05 Septembrie 2010, 11:51

marele andone pe golgheterul campionatului trecut l-a tinut rezerva la split ASA O FI VRUT ANTRENORUL GIOVANII SAU secundul andone

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  05 Septembrie 2010, 00:56

andrei e un jucator f bun...pacat ca nu e folosit..

utaaradan
utaaradan  •  04 Septembrie 2010, 23:44

DACA? pai DACA dinamo nu dadea 2 goluri asa-i ca DACA pierdea ?ce ziarist esti DACA esti de pui astfel problema ? vai de capul si mentalitatea voastra ! mai lasati cu DACA si PARCA !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează