FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Au chemat SMURD-ul! » Ionel Gane e ca şi demis de la CSU Craiova, vine Gigi Mulţescu!

Dinamo este ultima echipă pe care Mulțescu a antrenat-o, în primele etape ale sezonului 2012/2013
Dinamo este ultima echipă pe care Mulțescu a antrenat-o, în primele etape ale sezonului 2012/2013

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 02:10

CSU Craiova s-a înţeles cu Gigi Mulţescu pentru a prelua banca tehnică a oltenilor.

Rezultatele dezastruoase ale Craiovei, cu Ionel Gane la cîrma echipei, i-au obligat pe conducătorii CSU să caute o altă variantă pentru banca tehnică. Soluţia a venit repede: Gigi Mulţescu, antrenorul de 62 de ani fiind recunoscut pentru abilitatea sa de a scoate rapid echipele din impas, porecla antrenorului fiind "SMURD".

Cele două părţi s-au înţeles de o săptămînă, dar patronul Mihai Rotaru n-a anunţat mutarea, dorind să-l menţină pe Ionel Gane pe banca tehnică încă două etape. Motivul? Gane este finul lui Gică Craioveanu, preşedintele de imagine a CSU, iar Rotaru i-a promis acestuia la începutul campionatului că îl va ţine pe finul său pe banca tehnică măcar 6 etape.

Mulţescu şi-a intrat deja în noul rol şi a insistat pentru acontarea portarului Cristi Bălgrădean, fostul său elev de la Dinamo. Mai mult, Mulţescu l-a rechemat la prima echipă pe Dacian Varga, jucător trimis de Gane la echipa a doua în urma mai multor neînţelegeri.

3 înfrîngeri şi 2 egaluri în 5 etape are Gane pe banca Craiovei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
stresul_tau
stresul_tau  •  31 August 2014, 21:03
Postat de leul.albastru pe 28 August 2014, 13:49

mititelu are doar "un leu" si Dumnezeu stie care este ala, sau al cui este ... cam asta este tot ce are el si familia lui !

nici leul nu-l mai are. l-a pierdut la masa credala.

deuxex
deuxex  •  30 August 2014, 13:43

Acordul cu Multescu a cazut! Se pregateste Walter Zenga!

leul.albastru
leul.albastru  •  28 August 2014, 13:49
Postat de ohio pe 28 August 2014, 13:10

Rog fanii olteni care stiu sa-mi spuna si mie daca Mititelu mai are echipa.Daca cmai are jucatori sub contract cu el.Si daca are ce fac acestia in aceste momente? Multumesc!

mititelu are doar "un leu" si Dumnezeu stie care este ala, sau al cui este ... cam asta este tot ce are el si familia lui !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează