FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ORDABASY 0-0 (4-2 PEN.)

VIDEO Au driblat faulturile » Rapid a trecut la loviturile de departajare de durii de la Ordabasy

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2012 12:21

Cu Ioniţă menajat şi Pancu acuzînd dureri la piciorul drept, Deac a preluat frîiele ofensivei. Poarta adversă a rămas însă închisă vreme de 90 de minute

Stagiul din Antalya merge ceas pentru Rapid, măcar la nivelul rezultatelor: trupa lui Răzvan Lucescu a cîştigat aseară a treia partidă disputată în Turcia, trecînd la penalty-uri de Ordabasy (4-2, 0-0 după 90 minute), locul 6 în ultima ediţie a primei ligi din Kazahstan. Dar succesul repurtat în cadrul turneului "Kadîrov Cup" a fost mai greoi. Giuleştenii au avut în faţă un adversar dur, preocupat să blocheze prin orice mijloace, asumîndu-şi inclusiv o eliminare (34) care i-a obligat să le reziste vişiniilor în 10 oameni vreme de aproape o oră.

Vezi AICI VIDEO

Miraculosul Drăghia
Fără "neamţul" Ioniţă, protejat din cauza unei uşoare contracturi, şi cu Pancu resimţînd dureri la piciorul drept încă din timpul încălzirii, Rapidul nu s-a descurcat strălucit în ofensivă. Deac a devenit omul cel mai periculos al partidei (bară - 15, şut puţin peste transversală - 25, centrare perfectă pentru Burcă - 83), insuficient însă spre a debloca sistemul agresiv al rivalilor. Faulturile repetate ale adversarilor au fost la un pas să işte o bătaie generală: Teixeira (34) a replicat după o intrare la sînge direct pe piciorul lui, iar meleul creat a fost stopat cu greu de brigadă şi de oficialii celor două formaţii.

Şi ultima remarcă: Drăghia a salvat miraculos două faze dificile în primele 90 de minute, a apărat şi o lovitură de departajare, fiind aplaudat de pe margine inclusiv de Dani Coman. Pentru giuleşteni urmează, mîine, meciul decisiv din grupă cu Terek Groznîi, pentru calificarea în finala ce va aduce învingătoarei un premiu de 100.000 de euro.

Rapid - Ordabasy (Kazahstan, I) 0-0, 4-2 dp
Rapid: Drăghia - Rui Duarte, Burcă, Oros, Ezequias - N. Grigore, Alexa, Teixeira - Deac, Pancu, Sburlea. Au mai jucat: Grigorie, Bozovici, Glauber, V. Creţu, Surdu, Pavlovici, Al. Ioniţă II.

Vîtcă vrea să fie titular :)
Ultima achiziţie a rapidiştilor, Cosmin Vîtcă (29 de ani), spune că a venit în Grant să se lupte pentru un loc în primul "11" cu Dani Coman (31 de ani): "N-am semnat contract de titular sau de rezervă. Concurenţa cu Dani e benefică şi cel mai în formă va apăra". Vîtcă trebuia să ajungă în Antalya ieri dimineaţă, însă din cauza vremii nefavorabile de la Istanbul, a fost nevoit să-şi amîne cursa cu 24 de ore!

Citește și:

Jucătorul plecat cu scandal de la UTA și certat de Rednic semnează în România
Liga 2
Jucătorul plecat cu scandal de la UTA și certat de Rednic semnează în România
Incredibil »  De ce și-a anulat Gigi Becali buletinul de vot
Diverse
Incredibil » De ce și-a anulat Gigi Becali buletinul de vot
Imaginile cu Cristiano Ronaldo au strâns 3 milioane de vizualizări în prima oră! Scene inedite în cantonamentul Portugaliei
Euro 2024
Imaginile cu Cristiano Ronaldo au strâns 3 milioane de vizualizări în prima oră! Scene inedite în cantonamentul Portugaliei

„Oltenia” din Munchen » „În urmă cu 10-15 ani, totul era mai bine în Germania! Acum, viața e la fel ca în România”

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (6)
brod
brod  •  31 Ianuarie 2012, 15:36

şi asta se numeşte o victorie importantă, de palmares şi de mare prestigiu pe plan internaţional?!? bravo, domnilor jurnalişti: ăştia-s fotbaliştii, pe ăştia-i ridicăm în slăvi.

tigruzzu
tigruzzu  •  31 Ianuarie 2012, 13:40

Teixeira a suferit o contuzie urata. Imediat dupa pauza a trebuit sa-si puna gheata la picior. Deci, nu prea a driblat faulturile. Iar Ordobasy a jucat dur pt ca asa a fost montata de Viktor Pasulko, antrenorul, ex-slectioner al R.Moldova, un ruso-evreu nascut la Odesa, romanofob cunoscut de basarabeni ca mine. P.S. Iar la meciul 5teaua-TSKA Sofia arbitrul a fost un moldovean get-beget, V.Banaru (numele vorbeste de la sine: ca nu e rusesc), d-aia a primit 5teua cadou 2 penalty-uri. Ca altfel...

czl
czl  •  31 Ianuarie 2012, 10:12
Postat de aruba pe 31 Ianuarie 2012, 05:26

In amicale si atat:)))Stai linistit nu te agita ca rAPID o sa faca ce stie mai bine si anume o sa termine benzina exact cand o sa presupuneti voi ca aveti avea orgasm.

stai linistit ca si cu benzina terminata va steaua, asa cum o tot face in ultimii ani

Vezi toate comentariile (6)
Comentează