FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, AZI, ORA 17:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Au întors-o ca la Ploieşti! » Dinamo a pierdut amicalul cu Şahtior în favoarea Petrolului

În duel direct, Dinamo a învins-o pe Petrolul în ultimul minut, prin golul lui Ţucudean
În duel direct, Dinamo a învins-o pe Petrolul în ultimul minut, prin golul lui Ţucudean

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 septembrie 2012 20:20

Dinamo îşi programase o partidă de verificare vinerea viitoare, cu Şahtior, însă Petrolul s-a mişcat mai repede şi a anunţat deja pe site-ul oficial meciul cu ucrainenii.

Durerea despărţirii de cupele europene urma să fie tratată de Dinamo cu un amical împotriva echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. Roş-albii discutaseră cu ucrainenii şi puseseră la punct toate datele pentru ca partida să aibă loc vinerea viitoare, pe 7 septembrie, la Iaşi. Chiar şi biletele începuseră să fie tipărite, iar la începutul săptămînii ce vine urmau să fie scoase la vînzare la casele de bilete ale arenei din Copou.

"Lupii" au muşcat "cîinii"
În paralel însă, cu ucrainenii au discutat şi oficialii Petrolului, care s-au mişcat mai repede şi au semnat iute contractul. Ieri, "lupii galbeni" au anunţat pe site-ul oficial disputarea partidei de verificare chiar vinerea următoare! "Petrolul va disputa un amical de lux pe «Ilie Oană», în compania campioanei Ucrainei, Şahtior. Trupa pregătită de Mircea Lucescu a anunţat că va veni la Ploieşti cu cel mai bun lot, exceptîndu-i pe jucătorii convocaţi la echipele naţionale", precizează conducerea prahoveană pe site-ul clubului.

"Au confundat data!"
Dinamoviştii au fost uluiţi de comunicatul postat de Petrolul. "Poate au greşit data pentru că noi am stabilit deja ca amicalul cu Şahtior să se dispute pe 7 septembrie, la Iaşi. Nu cred că este posibil ca ucrainenii să fi acceptat să meargă la Ploieşti fără să ne anunţe", susţineau aseară şefii "cîinilor". Roş-albii speră ca meciul să se dispute totuşi, cu o zi mai tîrziu.

10 lei cel mai ieftin bilet
Meciul cu Şahtior se va disputa vineri, de la ora 19:00, pe arena "Ilie Oană". Ploieştenii au stabilit deja şi preţurile biletelor: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a, 30 lei - tribuna I şi 50 lei - tribuna 0, abonaţii avînd gratuitate.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Bilete ieftine cu CFR
Roş-albii au pus în vînzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj. Pînă pe 12 septembrie, fanii îşi pot achiziţiona tichete de pe www.biletedinamo.ro, iar de marţi, 11 septembrie, acestea se vor găsi şi la casele de bilete din Ştefan cel Mare şi de la Arena Naţională. Preţurile sînt următoarele: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a, 30 lei - tribuna I, 100 lei - VIP 2, 150 lei - VIP 1. Data disputării partidei Dinamo - CFR, de pe Arena Naţională, din etapa a 8-a, nu a fost încă stabilită de LPF, dar cel mai probabil se va juca pe 15 septembrie.

Geo Mişu s-a rupt iar!
La finalul lui 2011, unul dintre tinerii talentaţi ai lui Dinamo, Geo Mişu, a suferit o accidentare gravă la genunchi, fiind operat la meniscul intern, la cel extern şi la ligamentele încrucişate. Acum, cînd abia îşi revenise şi era apt de joc, mijlocaşul de 18 ani a fost iar lovit de ghinion. La antrenamentul dinaintea partidei dintre Dinamo II şi Săgeata Năvodari (0-3), Mişu s-a accidentat din nou grav, urmînd să stea aproximativ 5 luni pe tuşă din cauza unor probleme la ligamente.

"Săvulescu l-a «ţepuit» pe Negoiţă"
Gigi Becali a comentat ieri la GSP TV intrarea în acţionariat a lui Ionuţ Negoiţă, cel care a spus că a plătit 4 milioane de euro pentru acţiunile deţinute de Cristi Borcea. "Acţiunile de la Borcea le-a cumpărat Săvulescu cu două milioane de euro şi i le-a vîndut lui Negoiţă cu patru milioane. L-a pîrlit pe Negoiţă, l-a ţepuit, i le-a vîndut lui dublu! Dinamo e îngropată în datorii de 20-25 de milioane de euro", a spus patronul Stelei la GSP TV.

Inbox:
- Astra nu a mai bătut-o pe Dinamo de pe 8 martie 2003. Atunci, prahovenii lui Florin Marin s-au impus cu 3-0 în faţa echipei antrenate, la acel moment, de Cornel Dinu.
- Gheorghe Mulţescu are un bilanţ dezastruos ca antrenor împotriva lui Dinamo. Din 14 meciuri contra "cîinilor", a pierdut 8, a remizat de trei ori şi tot de atîtea ori a cîştigat.
- Dinamoviştii l-au transferat, ieri, oficial pe mijlocaşul dreapta Alin Roman (18 ani), ultima oară la FC Maramureş. Roman este evaluat la 350.000 de euro de site-ul transfermarkt.de.
- Mircea Axente nu a mai fost trimis la echipa secundă, el fiind păstrat în lot, la Săftica. Bonetti a ţinut ieri 22 de jucători în cantonament. "E indecis, a zis că anunţă echipa cu o oră înainte de meci!", au spus jucătorii.
- Edgar Alvarez e în continuare chinuit de accidentări. Abia îşi revenise puţin după problemele la spate, că a resimţit din nou dureri, ieri făcînd doar alergări uşoare.

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (13)
14mai1948
14mai1948  •  02 Septembrie 2012, 12:16

alvarez asta cam fenteaza ,vrea sasi ia banii stind si nefacind nimic ,reziliatii contractul si luatii banii de instalare ,a facut atitea figuri pina sa vina si el e distrus in 2 luni decind e la dinamo a jucat 15 min ,pa alvarez si nu te uita in urma , talente ca tine care stau in tribune si la tv e p[lina romania

biid
biid  •  02 Septembrie 2012, 12:12
Postat de leolivinginkorea pe 02 Septembrie 2012, 11:43

IL VREM PE ANDREI CRISTEA CEL PUTIN IN LOT!!!

Si pe Camataru,Dudu,Dumitrache........etc?.Asta este greseala noastra,nu avem limite,nu intelegem ca este un FINAL pentru toate.Ca un jucator exceptional,are o limita. Poate evolua foarte bine la o echipa modesta,fara pretentii,DAR NU MAI POATE FACE PERFORMANTA!!!!!.TOTI JUCATORII PLECATI AFARA ,CARE NU MAI GASESC CONTRACT,SANT PRIMITI CU BRATELE DESCHISE INAPOI LA CLUB. CEA MAI MARE GRESEALA!!!.

gabrynane
gabrynane  •  02 Septembrie 2012, 11:56

Alpin ->Un ”ceangău” (a se citi romano-catolic maghiarizat) din Cluj Napoca invită internauții de pe Facebook la un eveniment creat de el, ”Destroy Romania”, lansat în data de 24 ianuarie 2012. Clujeanul Tudor Ionescu (după cum apare pe Facebook) este originar din Bacău, studiază dreptul la Cluj și susține că îi este rușine că este român. Ionescu nu are nicio reținere să își promoveze ura viscerală pentru români și România, pe care susține că vrea să o distrugă. Întrebat de către internauți de ce nu renunță la cetățenia română Ionescu afirmă: ”ca cetatean roman am sanse mai mari in distrugerea acestei tari fara valoare!”.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează