FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CONCORDIA 2-1

Au înviat steliştii! 13.000 de suporteri au venit la Steaua - Concordia

Steaua are cea mai bună medie de
spectatori la meciurile de pe teren
propriu dintre toate echipele din Liga 1. FOTO Raed Krishan +1   FOTO
Steaua are cea mai bună medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu dintre toate echipele din Liga 1. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2011 00:06

Miracolul a fost întreţinut de victoria cu Maccabi: roş-albaştrii au avut o galerie cum mai venise doar cu Rapid. Echipa posomorîtă şi chinuită s-a transformat şi ea într-una de dansatori


13.000 de oameni, aproape de trei ori mai mulţi decît s-au strîns ca să-i vadă pe Saviola şi pe Cardozo împotriva Oţelului! Steagul roş-albastru lăsat pe zidul din faţa peluzei aşa cum le coboară fanii lui Milan şi ai lui Inter. Suporterii Stelei au întreţinut miracolul. I-a încurajat şi victoria cu Maccabi, obţinută eroic, în inferioritate şi pe un stadion aproape plin.

Crainicul le-a mulţumit celor din galerie, 4.000, exact cîţi fuseseră şi la duelul cu rivala Rapid: "Victoria de joi e a voastră!". "Novaaak Martinoviiici!", a răspuns peluza. Reacţia pe care sîrbul a avut-o la Ploieşti faţă de un huligan agresiv pătruns pe teren a schimbat incredibil atmosfera de la Steaua, relaţia dintre echipă şi nişte fani care nu mai suportau rezultate mediocre. Acum au venit 15.000 cu Chiajna, la un meci pe care ai lor l-au început la jumătatea clasamentului!

Relaxaţi de succesul din Europa League şi de căldura din tribune, şi fotbaliştii s-au schimbat. Brandan şi restul au dansat precum Neymar şi Cristiano Ronaldo în timpul încălzirii, provocaţi de faptul că în boxe se auzea melodia portugheză pe care celebrează reuşitele atacantul lui Santos şi cel al lui Real Madrid. Traducerea titlului piesei: "Ah, ce-ţi fac dacă de prind!".

Rugăminte anti-violenţă
Steliştii au apărut pe teren cu tricouri speciale, pe care a fost scris mesajul "Stop violenţei! Alături de Galamaz!" (foto jos). Colegul lor a fost singurul jucător victimă a unui spectator în timpul unui meci de fotbal, în istoria recentă a Ligii 1. Un fan petrolist a intrat pe teren acum o săptămînă şi i-a dat un pumn, provocîndu-i o fractură a unui os al feţei, şi va sta pe margine minimum o lună. Galamaz va vorbi azi pentru prima oară după accidentare, de la ora 11:00, live pe gsp.ro.

”Autocarele intră pe la invalizi”
"Stadionul ăsta nou are mari probleme. UEFA a făcut un raport special în care anunţă ce modificări trebuie să se facă. Autocarul n-are loc să intre la vestiare, o ia pe la intrarea invalizilor. Iar la parcarea subterană sînt doar două lifturi, n-au scări", a acuzat ieri Giovanni Becali, la GSP TV, referindu-se la Arena Naţională. "Nu există nici un raport. E vorba despre faptul că, pentru finala Europa League, vor trebui operate anumite schimbări speciale, care vor dispărea după partidă. De genul patru studiouri TV în loc de două, 150 de locuri în plus la masa presei", a parat reprezentantul Primăriei, Bogdan Hreapcă. "Sînt chestii pur organizatorice, care n-au nimic de-a face cu calitatea arenei", a punctat şi Ionuţ Lupescu, funcţionar UEFA.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
many_steaua
many_steaua  •  07 Noiembrie 2011, 12:14
Postat de flafy pe 07 Noiembrie 2011, 10:25

ei vorbesc in articol de galeria stelei! as vrea si yo sa stiu care galerie?aia formata din 50 de tarani care nu servesc deplasari si vin la meci numai pentru ca e stadionul nou si nu platesc decat 5 lei biletul?

Asa este, Dinamo are o adevărată galerie de internauţi doar.

athos3112
athos3112  •  07 Noiembrie 2011, 10:58

MI-AU CREIAT MARI EMOTII JUCATORII MAI E MULT PANA DEPARTE DAR SPER SA SE AJUNGA LA CAPATUL TUNELULUI.A FOST FRUMOS SI ASEARA DAR CU MARI EMOTII .

athos3112
athos3112  •  07 Noiembrie 2011, 10:58

MI-AU CREIAT MARI EMOTII JUCATORII MAI E MULT PANA DEPARTE DAR SPER SA SE AJUNGA LA CAPATUL TUNELULUI.A FOST FRUMOS SI ASEARA DAR CU MARI EMOTII .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează