FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL FEMININ

Au luat-o razna şi fetele! » Trei fotbaliste de la UTA s-au făcut mangă în cantonament :O

Mădălina Chiș (foto: aradon.ro)
Mădălina Chiș (foto: aradon.ro)

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2011 15:45

Internaţionala Mădălina Chiş, jucătoarea clubului UTA, a fost exclusă din lot după ce s-a îmbătat mangă în cantonamentul echipei.

Şi n-a fost singura. Alături de ea, alte două jucătoare ale clubului arădean, Nicoleta Pîrvu şi Diana Lupşa, au fost excluse din lot din acelaşi motiv

Incidentul a avut loc cu o seară înaintea meciul pe care UTA l-a pierdut în deplasare, scor 1-8, în faţa fetelor de la Real Craiova. Conform oficialilor, cele trei s-au îmbătat după ce "au dat gata" cîteva sticle de vin.

"Din punctul meu de vedere, cele trei sînt excluse din lot. Dacă cineva intervine, pentru ca măsura să nu se pună în aplicare, îmi prezint demisia. Au avut tupeul şi să rîdă, cînd au recunoscut că au băut", a declarat Ioan Hamza, directorul sportiv de la UTA, pentru aradon.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
danieldinamos
danieldinamos  •  15 Noiembrie 2011, 09:58
Postat de stegaru pe 14 Noiembrie 2011, 19:02

Forzza fetele :))...asa va vreau de competitie :X

De acord cu tine dar trebuie sa treaca pe la tamas sa si ia diploma de fruntas sa mai invete

varza00
varza00  •  15 Noiembrie 2011, 04:29
Postat de alb_pur pe 14 Noiembrie 2011, 21:00

pe asta din imagine o ştiu de când eram mic, stă în acelaşi cartier cu mine, chiar la câţiva paşi de mine, dar nu e mădălina chiş, cum scrie sub poză, ci nicoleta pîrvu :))

Asa ma gioarsa, lauda-te ca o cunosti, acu macar esti mare sau ai ramas tot mic, piraciosule, jeg de om.

ronaldo666
ronaldo666  •  14 Noiembrie 2011, 22:32

bn k nu au batut vreun ospatar

Vezi toate comentariile (16)
Comentează