FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au renunţat la Kontoes » Steaua s-a retras de la negocieri după ce a aflat cît costă fundaşul grec

Kontoes n-are nici un meci la
Kontoes n-are nici un meci la "naționala" Greciei, iar pînă a semna cu AEK n-a jucat decît la formații anonime

Articol de , - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 21:00

Steliştii n-au mai plecat la Atena pentru a-l urmări pe viu pe fundaşul dreapta după ce Gigi a aflat cît l-ar costa transferul acestuia.

Gigi Becali s-a răzgîndit şi nu mai vrea să-l ia pe Giannis Kontoes (26 de ani), de la AEK Atena! Iniţial, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica urmau să urmărească din tribune partida AEK - Atromitos (1-1), disputată aseară, însă cei doi şi-au anulat călătoria după ce finanţatorul a decis că aducerea grecului ar fi prea costisitoare.

Elenul dorea un salariu anual de 180.000 de euro pentru două sezoane şi jumătate, 100.000 de euro la semnătură şi ar mai fi costat şi 200.000 de euro, bani ce i-ar fi revenit celor de la AEK, adică o cheltuială totală de 750.000 de euro!

În zilele viitoare, roş-albaştrii vor încerca să caute o soluţie mai accesibilă financiar pentru a acoperi flancul drept al defensivei pînă cînd Georgievski se va recupera total.

"Avem două posturi pe care trebuie să ne întărim: cel de fundaş dreapta şi cel de atacant. Dar nu ar fi o problemă mare dacă n-ar mai veni nimeni" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Sfaturi pentru "Tătă"
Preşedintele de imagine Helmuth Duckadam i-a explicat lui Ciprian Tătăruşanu misiunea dificilă din poartă, atunci cînd eşti la o echipă mare. "Vorbeam cu «Tătă», îi spuneam că e foarte greu să fii portar la Steaua. Cînd jucam la UTA, făceam un meci excelent şi primeam nota 9. După ce am venit la Steaua, aveam un singur şut pe poartă. Dacă îl prindeam, Gazeta îmi dădea 7. Nu-l prindeam, luam 4! La o echipă mică ai foarte mult de lucru, ieşi în evidenţă, pe cînd la Steaua nu trebuie să greşeşti deloc!", a spus Duckadam pentru Adevărul.

"Campionatul nu e terminat"
Portarul Vasluiului, Dani Coman, ştie cum Steaua poate fi ajunsă în lupta pentru titlu: "Chiar dacă Steaua e la o distanţă care îi oferă siguranţă, e de ajuns să pierzi un meci şi să faci un egal şi lucrurile încep să ia o întorsătură ciudată. Repet, campionatul nu e terminat. Şi noi ne vom lupta pentru cîştigarea titlului, la fel şi Astra, nici pe CFR sau Dinamo nu poţi să le scoţi din calcule". Steaua are 10 puncte peste locul secund, ocupat de Astra, şi 12 faţă de FC Vaslui şi Pandurii (poziţia 3, respectiv 4).

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (31)
plischi
plischi  •  18 Decembrie 2012, 07:31
Postat de hooligan22 pe 17 Decembrie 2012, 12:23

mai bn aduc o petarda la liber.....gaseste MM vreun Elton fundas

sper ca nu pe elton john... ala are apucaturi care nu-i plac lu' gigi...

plischi
plischi  •  18 Decembrie 2012, 07:30

si-uite-asa am mai dat peste doua texte despre steaua... sunt totusi prea batran pentru a mai lasa rapidul, chiar daca a fi stelist este in ziua de azi un motiv de mandrie - si o spun fara mishto!

hooligan22
hooligan22  •  17 Decembrie 2012, 12:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mai bn aduc o petarda la liber.....gaseste MM vreun Elton fundas

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close