FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Audierile în Dosarul Transferurilor vor continua pe 9 mai: "Hai după Paşte, că sînteţi instanţe creştine!"

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 21:21

Doar Gică Popescu a vorbit ieri în faţa Înaltei Curţi, afirmaţiile prin care îşi dovedea nevinovăţia fiind contrazise de procurori cu un mail despre care "Baciul" a spus că nu l-a văzut la dosar!


Programate ieri, la ora 15:00, apoi amînate la 16:30, audierile celor 8 inculpaţi din Dosarul Transferurilor au început abia la 18:20! După ce instanţa a respins cererile avocaţilor de a amîna această etapă a procesului din motive procedurale, iar Jean Pădureanu a refuzat să vorbească invocînd starea de sănătate, a fost audiat, timp de o oră, Gică Popescu. Fostul internaţional a mărturisit că nu-şi aminteşte ca fraţii Becali să fi semnat ceva în transferul lui Sânmărtean de la Bistriţa la Panathinaikos şi că nu are nici o vină în transferul lui Florin Bratu din Giuleşti la Galatasaray. Cînd procurorii i-au prezentat o corespondenţă electronică între Rapid şi clubul turc care contrazicea spusele lui Popescu, acesta a rămas mască: "Nu văzusem pînă azi acest înscris la dosar!"

Sesizînd că audierile celorlalţi inculpaţi pot lungi mult în noapte judecata, instanţa a hotărît să acorde un nou termen în acest dosar. Gigi Neţoiu a replicat din sală în timp ce judecătoarele căutau o dată liberă în calendar: "Haideţi să o fixăm după Paşte, că sînteţi instanţe creştine!"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
petrusm
petrusm  •  17 Aprilie 2013, 21:53

Dar STIINTA CRAIOVA CAND VA FI DESPAGUBITA?

viomarc
viomarc  •  17 Aprilie 2013, 18:39

SI SENTINTA CAND SE DA?LA PASTELE CAILOR?

ionut_gl
ionut_gl  •  17 Aprilie 2013, 18:02

o mai lungesc doi-trei ani si dupa le da cu suspendare ca doar suntem in Romania tare hotilor si a smecherilor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează