FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Augusto Inacio mărturiseşte: ”Din cauza arbitrajului, în România e de 30 de ori mai rău decît în Portugalia!”

Campion cu Sporting în 2000, Inacio e mai decît dezamăgit de fotbalul românesc
Campion cu Sporting în 2000, Inacio e mai decît dezamăgit de fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 15:53

Scandalurile provocate de constantele erori de arbitraj petrecute în Liga 1, multe grave şi foarte grave, l-au marcat deja pe Augusto Inacio. Antrenorul portughez de la FC Vaslui s-a referit la acest lucru într-un material de aproape o pagină dedicat lui în cotidianul ”O Jogo”.

”Se vorbeşte mult despre arbitraj, şi în fiecare zi. Toţi se plîng pînă cînd echipa lor cîştigă. Este de 30 de ori mai rău decît în Portugalia!”, a răspuns Inacio la întrebarea ”Sînt arbitrajele de multe ori subiect de discuţie?”. Intertitlu ziar: ”Înving cei ce vorbesc de arbitri”.

Tehnicianul de 57 de ani a mai avut un reproş. Chestionat în privinţa a ceea ”ce lipseşte pentru creşterea campionatului românesc”, el a precizat: ”Simt că lipsesc cele mai bune condiţii de muncă, cele mai bune decizii, dar şi pariurile pe jucătorii tineri, pe formarea lor, fiindcă  tinerii au puţine oportunităţi”.

”O Jogo” l-a abordat pe Inacio datorită rezultatelor avute în Liga 1: ”De cînd a venit a dus-o pe Vaslui de pe locul 7 pe 3, cu patru victorii şi doar un eşec în 5 meciuri”. Seria ”ajută echipa lui să viseze la titlu”, lucru recunoscut şi de Augusto: ”Dacă vom cîştiga meciul următor, cu CFR Cluj, avem tot dreptul să ne gîndim că putem deveni campioni”. Totuşi, ”trebuie să fiu realist. Am un bun «11», oricine poate fi titular. Mai e însă destul de jucat într-un campionat nebun, în care ultimele clasate iau puncte celor din frunte”.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
vandersaar
vandersaar  •  27 Martie 2012, 19:46
Postat de viiktor pe 27 Martie 2012, 18:23

Comentariu pe intelesul unui bozgor. Ce cautati voi aici sa comentati, nu stiu?! Vedeti-va de balmosul vostru, ca in etapa urmatoare va trimitem pachet echipa inapoi sa-i plangeti de mila!

SI NU ARE DREPTATE?? VASLUIUL ARE CEL MAI VALOROS LOT DIN RO. DAR PORUMBOIU VA CASTIGA MECIURILE, EL SI GHEORGHE BECALI SUNT NISTE SCRUPULE....

cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  27 Martie 2012, 18:56

Are dreptate...

viiktor
viiktor  •  27 Martie 2012, 18:24
Postat de kand pe 27 Martie 2012, 17:28

interesant ca pe romani ii deranjeaza cand vine un strain si le spune adevarul

Nu pe romani, ci pe bozgorii cfr-isti.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează