FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Autorităţile bănăţene sînt pregătite să preia controlul la Poli. E de acord Iancu să cedeze clubul?

Marian Iancu vrea să se retragă de la Poli
Marian Iancu vrea să se retragă de la Poli

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 februarie 2012 11:18

După ce Marian Iancu a dezvăluit că doreşte să se retragă de la formaţia bănăţeană, edilii locali au anunţat că sînt pregătiţi să preia pachetul majoritar (51%), prin Consiliul Judeţean, Consiliul Local şi Universitatea Politehnica.


Puterea decizională ar urma să fie în mîinile noilor acţionari, care ar dori să cunoască situaţia financiară a echipei după realizarea unui audit financiar. Auditul a fost finalizat în cursul săptămînii trecute, iar preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a dezvăluit că forul pe care îl conduce este pregătit să investească rapid 2 milioane de euro dacă se va ajunge la un acord pentru cedarea controlului cu Marian Iancu.

"Pe 31 ianuarie am avut şedinţă cu toţi consilierii şi s-a votat suma de 8.200.000 de RON, adică aproape 2 milioane de euro, reprezentînd capitalul social în noua societate care ar urma să gestioneze viitorul echipei de fotbal. Totul s-ar produce în cadrul aceleiaşi societăţi care există şi acum", a explicat Constantin Ostaficiuc, preşedintele CJT.

Primăria decide în funcţie de audit
Dacă şefii de la Consiliul Judeţean Timiş au anunţat deja suma pe care sînt pregătiţi să o investească la Poli, viceprimarul Adrian Orza, reprezentantul Consiliului Local, nu vrea să ia decizii pripite. "Urmează să primim rezultatele auditului, acelaşi pe care l-a cerut şi CJT. Nu avea sens să cerem alt audit pentru că a fost realizat de o firmă profesionistă şi neutră. Noi nu putem discuta despre sume de bani, despre investiţii, atît timp cît nu există un contract cu Poli. Însă sîntem pregătiţi să facem acest pas", a explicat viceprimarul Adrian Orza.

7 ani au trecut de la preluarea Timişoarei de către Marian Iancu în februarie 2005, timp în care a investit 40 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  06 Februarie 2012, 15:50

Asta parca a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, cand il baga?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează