FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Avertisment pentru Mihai Teja: "Nu va rezista un an la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 16:17

Dumitru Dragomir a vorbit despre numirea lui Mihai Teja ca principal la Dinamo şi îl avertizează pe acesta că nu va avea o misiune uşoară.

" Mihai Teja este un antrenor bun şi serios, dar nu rezistă un an la Dinamo, pentru că este o echipă greu de antrenat şi nu are nici resursele financiare.

La Dinamo e nevoie de cel puţin patru jucători pentru a face performanţă. Daniel Stanciu poate aduce fotbalişti buni, dar are nevoie de bani.

Cu investiţii, Dinamo poate face o echipă bună. În doi ani de zile pot fi campioni dacă bagă acum două milioane de euro", a declarat Dumitru Dragomir pentru DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
1745flo
1745flo  •  27 Decembrie 2014, 02:35

a descoperit si mitica apa calda...

ortega
ortega  •  25 Decembrie 2014, 14:10

Zici Dragomir și tragi apa ... Păi ymbecilul ăasta ar fi in stare să decare peste doar 3 luni , după ce va avea Teja ceva rezultate ... V-am spus eu ... e de mare viitor , e trăznet ... Ăsta e Dragomir ... O să mor fericit doar după ce voi defeca pe mormântul acestui jeg ... Din Australia o să vin să-mi fac uktimele nevoi fiziologice pe mormântul putregaiului ăstuia ... Doar să-l văd mort odată ...

loritzu
loritzu  •  25 Decembrie 2014, 13:24

Nu din cauza lui stelemeaua nu facem noi echipa, ci pentru ca pur si simplu nu baga bani. De aceea cumpara intr-o % covarsitoare jucatori prosti care joaca prost.Vrem sa tinem o echipa nu nume mare cu jucatori luati pe cateva zeci de mii de euro(si aia la multi in rate parca au luat o masina fara AC :) ) sau liberi de contract si vrem in Europa.....sa facem ce ?! in rest vorbe mari.....traditie, spirit, istorie, legende.....astea se onoreaza cu performanta daca s-ar crede in ele cu adevarat. Sarbatori cu bine dinamovistilor practicanti de peluze si/sau a doua !

Vezi toate comentariile (36)
Comentează