FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Avocatul lui Hrebenciuc o apără pe Steaua » Un machedon e scutul roş-albaştrilor la Nyon

Steaua va fi apărată azi de Nicolae Mergeani şi asociaţii săi
Steaua va fi apărată azi de Nicolae Mergeani şi asociaţii săi

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 21:12

Dosarul de apărare pe care trupa din Ghencea l-a trimis la Nyon a fost realizat de casa de avocatură Mergeani şi Asociaţii, cea care l-a ajutat pe cunoscutul policitian să cîştige un proces de 6 milioane de dolari cu BCR.

Steaua nu va fi apărată la Nyon, în faţa Comisiei de Disciplină, nici de Jean-Louis Dupont şi nici de Gianpaolo Monteneri, ci de o casă de avocatură autohtonă. Aceasta se numeşte Mergeani şi Asociaţii şi a fost cea care a întocmit raportul complet, pe care Valeriu Argăseală l-a trimis la UEFA la începutul acestei săptămîni.

Respectiva casă de avocatură aparţine unui machedon, Nicolae Mergeani, şi a avut cîştig de cauză într-un proces extrem de important, la finalul anului trecut, în care a fost implicat Viorel Hrebenciuc. Politicianul împreună cu Mihai Unghianu şi Dan Fruntelată erau acuzaţi de BCR pentru contractul încheiat în 1995 privind editarea albumului "Eterna şi Fascinanta Românie".

Hrebenciuc, reprezentat de Mergeani, Prodan şi Asociaţii, a cîştigat şi, astfel, n-a fost nevoit să plătească despăgubirile de aproape 6 milioane de dolari solicitate de BCR în cadrul procesului.

Firma lui Nicolae Mergeani e cea care a editat, tradus şi selectat documentele din dosarul pe baza căruia Steaua speră să aibă parte azi de clemenţă în faţa celor 9 membri ai Comisiei de Disciplină de la UEFA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (150)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  22 Iunie 2013, 13:12
Postat de bogdany79 pe 21 Iunie 2013, 10:34

Exact, Cupa Campionilor a fost castigata de catre Rapid!

:))))))))))

simohayha
simohayha  •  21 Iunie 2013, 16:07
Postat de adrian008 pe 21 Iunie 2013, 14:03

acum nu mai este permisa premierea niciunde.de anul trecut UEFA a interzis premierea.steaua a fost depunctata si apoi la apel au suspendat cazul pana la solutionarea in justitie.acum trebuie sa ia o decizie si liga.va fi dupa cum bate vantul.daca o suspenda UEFA s-ar putea sa o penalizeze si intern pe steaua.daca UEFA nu ia nici o masura nu o sa vedeti nimic nici intern.desi premierea era contra regulamentului din 2006 in Romania.sunt foarte curios ce se decide.o plangere al unei echipe in caz de nepenalizare interna va insemna din nou DNA calare pe ei

"o plangere al unei echipe in caz de nepenalizare interna va insemna din nou DNA calare pe ei ". Fi-ţi-ar de ras gramatica asta schioapă, justiţiar de Bailesti! Hai noroc si-un praz verde!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  21 Iunie 2013, 15:14

auzi argument cretin:ca l-a aparat pe hrebenciuc (trag in piept dar nu trabuc,nu ma uit de unde-apuc,ui-te-acu beau bere ciuc,bine-i sa fii hrebenciuc!!!).si in ce proces,in ala cu eterna si fascinanta....plm.unde mai era bagat si unul costea,francez-ssadea care la adapostul unui "cooontgact"-cum zicea el,ne-a praduit tara de cateva milioane de dolari (ghici unde au ajuns banii aia bai hrebe?exact la tine,sustinatorul steoaiei!).avocatii astia nu aveau oricum nici un merit,hrbe a facut mereu parte din puterea politica,chiar si in "opozitie" fii-su' o gadila pe eba,asa ca....cum dracu (cac-o intrentionata!) sa nu castige procesul.ma intreb:un avocat cat de prost care in ap

Vezi toate comentariile (150)
Comentează