FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Azi e Steaua - Astra, meci decisiv în lupta la titlu » 5 atuuri ale echipei lui Șumudică pentru a se impune în fața roș-albaștrilor

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2016 10:59

Steaua și Astra se vor duela azi de la ora 20:30 în derby-ul etapei, meciul putând fi decisiv pentru formația roș-albastră. 

Echipa lui Laurențiu Reghecampf are nevoie de victorie pentru a mai spera la câștigarea campionatului și pare favorită, după victoria de miercuri, din Cupa Ligii, 1-0, gol Tade.

Dacă se impun azi, cei de la Astra vor lua o opțiune serioasă la câștigarea campionatului, iar GSP.ro îți prezintă 5 atuuri ale echipei lui Marius Șumudică:

1. cea mai bună formă

Astra trece prin cea mai bună perioadă din istoria clubului, 12 partide consecutive fără înfrângere, 6 succese şi 6 rezultate de egalitate.

2. excelenți în deplasare

Astra a pierdut un singur meci în campionat pe teren advers de la venirea lui Marius Şumudică, 1-3 la Tg Mureş (24.10.2015), în rest 12 victorii şi 4 remize.

3. GOLURI MULTE

Giurgiuvenii au marcat cel puţin o dată în ultimele 29 de jocuri disputate în Liga 1. Precedentul meci fără gol înscris s-a consemnat pe 18 mai 2015 (U Cluj-Astra 0-0), acesta fiind şi singurul din mandatul actualului antrenor pe banca Astrei în care liderul clasamentului nu a punctat pe tabelă (33 jocuri).

4. FAZELE FIXE, UN PUNCT FORTE

Astralii stau foarte bine la fazele fixe, gruparea antrenată de Marius Şumudică înscriind 14 goluri din momente statice, dublu faţă de numărul reuşitelor izbutite de "roş-albaştrii". 10 dintre acestea au fost decisive.

5. cei mai buni în repriza a doua

Trupa de la Dunăre şi-a surclasat adversarii în repriza secundă. Astfel, dacă într-un clasament alcătuit pe baza scorurilor consemnate la pauză, giurgiuvenii ocupă doar locul 8, cu un golaveraj negativ (13-15), într-o ierarhie alcătuită strict pe baza rezultatelor înregistrate în partea secundă, elevii lui "Şumi" şi-au dominat rivalele, având o diferenţă de 11 puncte faţă de locul 2, deţinut de Pandurii.

O dovadă a forţei acestora este dată de faptul că au marcat 22 de goluri în ultimele 30 de minute, dublu faţă de Steaua.

Astra și Steaua se vor duela azi, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. Cele două formații sunt despărțite de șase puncte. Astra se află pe primul loc, cu 29 de puncte, iar Steaua are 23 de puncte și este pe locul 5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (116)
566464460198727
Stan Radu  •  16 Aprilie 2016, 12:06

Ar fi cazul sa mai castige campionatul din Romania si o echipa care joaca un fotbal adevarat. Hai Astra, bravo Schumi. Steaua, e cam tot timpul ceva dubios acolo...

saviola2_8
saviola2_8  •  13 Martie 2016, 14:43
Postat de zidane92 pe 13 Martie 2016, 14:41

Dinamo se pregateste sa castige champions league in anul debutului nu sa ajungem acolo sa fim ras ca voi :)))))) Vorbind serios cred ca stim cu totii de ce Dinamo nu a ajuns inca in champions league in grupe si acel nume e borcea din pacate doar stucan a avut tupeul sa incerce sa arate lumii in ce mod miselesc marele "dinamovist" inchipuit de presa borcea a vandut calificarile in grupe din 07 si 09!

bai, voi la cat v-ati pregatit, sigur o castigati, cat despre motivele decaderii lui dinamo, pur si simplu nu ma intereseaza, desi le stiu, involuntar, ideea e ca unii vorbesc de rusine fiind la mare distanta de noi, la orice inseamna performanta in fotbal, insa de asemenea te asigur ca eu nu va vreau raul, eu vreau un dinamo puternic, care sa nu castige nimic, dar puternic:))

zidane92
zidane92  •  13 Martie 2016, 14:41
Postat de saviola2_8 pe 13 Martie 2016, 14:39

unde gasesc cartea dinamo in champions league? martorii lui neputinta sunt extaz, vreau si eu ce fumati:>>

Dinamo se pregateste sa castige champions league in anul debutului nu sa ajungem acolo sa fim ras ca voi :)))))) Vorbind serios cred ca stim cu totii de ce Dinamo nu a ajuns inca in champions league in grupe si acel nume e borcea din pacate doar stucan a avut tupeul sa incerce sa arate lumii in ce mod miselesc marele "dinamovist" inchipuit de presa borcea a vandut calificarile in grupe din 07 si 09!

Vezi toate comentariile (116)
Comentează