FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Azi e ziua decisivă! A cîta? » Rapidul ar putea avea de azi un nou patron şi un nou antrenor

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 23:01

Renzo Rossi e sigur că astăzi se vor semna toate actele de vînzare a clubului către Angelo Massone, iar Ze Maria va fi numit antrenor principal.

Brazilianul de 40 de ani, Jose Marcelo Ferreira, cunoscut sub numele de Ze Maria a fost convins de Massone şi Rossi să preia conducerea tehnică a giuleştenilor. Acesta a asistat la derby-ul cu Steaua şi şi-a notat mai tot timpul într-un carneţel date despre cum joacă viitoarea sa echipă.

După fluierul final al partidei, tehnicianul a fost escortat de bodyguarzi la maşină şi a plecat direct la o întîlnire nocturnă cu Angelo Massone, Adrian Zamfir, dar şi cu cei patru reprezentanţi ai suporterilor, care au primit cu titlu gratuit acţiunile clubului de la omul de afaceri.

"Vreau să vă salvez!"
Massone le-a prezentat suporterilor planul său de redresare a clubului, ce investiţii are de gînd să facă la Rapid, dar suporterii i-au cerut italianului garanţii solide pentru promisiunile făcute: "Vă credem că vreţi să veniţi la Rapid. Ar fi o mare bucurie pentru noi, pentru că vrem să redevenim o echipă de top! Am fost lăsaţi de izbelişte de atîţia ani, dar nu vrem să ne luăm iar o ţeapă. Toată lumea şi-a bătut joc de Rapid şi nu meritam asta". Massone a reacţionat: "Eu vin la Rapid pentru că vreau să vă salvez!".

Italianul a susţinut în faţa suporterilor că are de gînd să şi modernizeze arena din Giuleşti, pentru a juca fiecare meci cu casa închisă, lucru care nu s-a mai întîmplat de mult timp.

După întîlnire, Renzo Rossi, fostul director tehnic al giuleştenilor în mandatul lui Ioan Ovidiu Sabău şi antrenor secund cu Cristiano Bergodi, a dat asigurări că astăzi se vor semna toate actele de preluare a clubului.

Un pas important în perfectarea tranzacţiei e făcut prin revenirea administratorului judiciar al clubului, Cristina Andronache, care a fost în vacanţă timp de două săptămîni.

Manea se retrage
Deranjat de întîlnirea suporterilor cu viitoarea conducere a giuleştenilor fără ştirea sa, Nicolae Manea, actualul preşedinte al clubului, a anunţat că e decis să plece din Giuleşti: "Ştiam că se vor întîlni Massone şi suporterii, dar eu nu am participat la discuţie. Ca să se poată semna vînzarea clubului trebuie să fie de acord toţi cei patru suporteri care au primit acţiunile de la Zamfir. Eu unul am avut discuţii cu Ze Maria, dar oricît de preşedinte al clubului aş fi, prea multe atribuţii văd că nu am pe acolo. Nu pot să fac absolut nimic fără acordul doamnei Andronache. Jucători nu putem să aducem, pentru că nu avem bani. Atunci îmi dă foarte mult de gîndit că nu mai am nici un rol pe aici. Cît de curînd mă pot retrage. Dacă vine cineva şi se poate lucra cum trebuie la club, sînt de acord să rămîn, dacă nu, nu mai are rost să rămîn pe-aici".

"Orice investitor decide să preia Rapidul, indiferent de numele lui, este bine venit. Sîntem deja în mare întîrziere şi ar fi păcat ca după această perioadă de suferinţă din Liga 2, după promovare să ratăm sezonul şi să retrogradăm iar" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

"Trebuie să avem răbdare şi încredere că totul se va rezolva. Rapid e un club mare, un brand care nu poate să dispară. Voi încerca, pe viitor, cînd începe campionatul, să iau legătura cu oameni potenţi financiar, care să stimuleze cu bani echipa la asemenea meciuri" ( Marian Rada, director tehnic Rapid)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
cristinuzzu
cristinuzzu  •  22 Iulie 2014, 00:59
Postat de mariuspuma2009 pe 21 Iulie 2014, 15:12

Multumim gsp si toate ziarele de sport ca ii faceti reclama gratis lu Masone care a venit in romania doar sa isi puna numele in ziar nu sa cumpere inca o data multumim pt reclama grastis facuta unui om care nu are bani sa tina rapid e doar un amarat de avocat care a mai falimentat un club in scotia bn ca la rapid nu mai are ce sa falimenteze. PS Dak nu cumpara clubu rog toti rapidisti sa ii rupa picioarele lu Masone si lu Zamfir

Lor nu le pasa de calitatea articolelor pe care le scriu. De exemplu ei pe pagina asta au 6 reclame si nu, Massone nu reprezinta una dintre ele. Cel putin, nu de data asta. Noi intram si ei contorizeaza vizualizarile, taxandu-i ulterior pe fraieri. Iar daca unul dintre noi da din greseala un click pe vreo reclama deja se lasa cu renegocieri de contract. Mai baga si o sectiune de comentarii sa se dea berbecii cap in cap, pac le creste si numarul vizualizarilor. Kinky, nu?

ainraymon
ainraymon  •  21 Iulie 2014, 23:59
Postat de alone.against.all pe 21 Iulie 2014, 14:14

vom vedea ce va fi ! Forza Rapidul , te vom urma la nesfarsit !

Pana veti ajunge acolo unde va e locul... La CORT si la BALAMUC!!!

ainraymon
ainraymon  •  21 Iulie 2014, 23:57
Postat de magura pe 21 Iulie 2014, 18:15

Pai omoara-te de oftica...

Bai... da idiot mai esti!!! Si cred ca esti si colorat!!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează