FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Azi, întîlnire decisivă » Laurenţiu Reghecampf dezvăluie ce-a discutat cu Gigi Becali: "Nu vreau conflict!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 11:33

Laurenţiu Reghecampf nu şi-a încheiat conturile cu Steaua, dar azi e ziua decisivă. Antrenorul care a adus două titluri în Ghencea a anunţat că după o discuţie telefonică cu Gigi Becali, se va întîlni cu Valeriu Argăseală pentru a pune la punct detaliile despărţirii.Reghecampf are o clauză în contract conform căreia clubul la care pleacă trebuie să-i plătească Stelei 800.000 de euro.

"Am vorbit aseară cu patronul şi o să mă întîlnesc azi cu preşedintele Argăseală ca să stabilim aceste lucruri. Va fi o întîlnire decisivă. Eu nu vreau să am nici un conflict cu nimeni, e alegerea mea să plec, sper să-mi fie respectată. Financiar, este mult peste ce aş fi primit la o echipă din Europa.

Am ales o echipă care joacă în Liga Campionilor Asiei, cu şanse de a cîştiga această competiţie. Eu cred că am făcut o alegere foarte bună.

Eu şi Gigi Becali sper să ne despărţim în condiţii bune, nu se ştie cînd mă voi putea întoarce la Steaua.

Dacă va fi posibil şi voi avea nevoie, cu siguranţă voi lua cu mine şi jucători de la Steaua", a declarat Reghecampf la sportro.

 

Citește și:

Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Nationala
Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Superliga
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”
Media
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (76)
gicutzu69
gicutzu69  •  27 Mai 2014, 16:01

Se vor intalni si vor asculta o manea,vor sparge niste seminte si se vor desparti ca doi buni amici ce sunt cu conditia ca nea Valerica daca va trece in drumu lui spre zarile indepartate sa-i asigure cazarea si masa macar pentru o noapte daca nu doua nu-i asa in escala pe care ar faceo la araboi!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Mai 2014, 15:55

dap. este un stres foarte mare pentru useri..)))

vasglo
vasglo  •  27 Mai 2014, 15:54
Postat de titelb pe 27 Mai 2014, 15:26

Nu inteleg ce ai fi vrut de la el? A luat 2 titluri, a simtit ca gigi nu mai e dispus sa investeasca si nu vrea sa se faca de rusine . Problemele au aparut inainte de finala cupei romaniei cand gigi a refuzat sa dea o prima de obiectiv. Nu mai vorbesc de prima de castigarea campionatului care nu exista pentru jucatorii ce vor pleca si nici pentru ceilalti in cazul ratarii calificarii in grupele UCL. Daca gigi nu aduce un antrenor de caloare si vreo 2-3 jucatori cel putin de valoarea lotului Steaua va fi ciuca batailor si anul asta in grupele UCL desi am mari retineri in calificare.

Vreau de la el sa fie barbat si sa-si respecte contractul negociat timp de un an de "cel mai tare impresar sportiv din lume", sotia lui, Prodanca (sic). Cand accepti contract pe 3 ani cu clauza de reziliere unilaterala de 1 mil. euro, inseamna ca ti-ai prevazut in contract toate doleantele si toate conditiile ce pot apare in acesti 3 ani... De altfel, daca Becali il dadea afara acum ca, sa zicem, n-a castigat Cupa Romaniei, desi se tot lauda ca o s-o faca, ca n-a facut mai nimic in LC, desi zicea la inceput ca e o grupa accesibila si e "floare la ureche" pentru "geniul" lui sa se califice in primavara LC, imi inchipui cum ar fi reactionat familia Reghe..:)))

Vezi toate comentariile (76)
Comentează