FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Azi mici, mîine amenzi! ”Lupii” au petrecut la grătar, unde au fost avertizați de patron

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2015 00:00

Capră i-a invitat pe "lupi" la un grătar, în speranţa că va reuşi să îmbunătățească atmosfera în lot. Dacă nu vor apărea rezultatele, patronul amenință că "voi tăia în carne vie"

Situaţia Petrolului în acest moment este catastrofală, echipa din Ploieşti ocupînd ultima poziţie în clasamentul Ligii 1. Pentru a încerca să redreseze "corabia", finanțatorul "lupilor galbeni", Dan Capră, a hotărît să se întîlnească azi cu echipa.

"Am zis să dau un grătar şi o bere jucătorilor, să vorbesc şi eu cu ei puţin, să văd ce e în mintea lor. Sper să ne simţim bine şi să văd o schimbare de atitudine. Nu am pretenţii de victorii pe linie, dar să văd şi eu o atitudine diferită pe teren. Este ultima încercare cu vorba bună. După aia, tăiem în carne vie! Jucătorii trebuie să înţeleagă că se fac eforturi mari pentru ei, trebuie să se revanșeze și ei cumva", a spus Capră pentru Gazetă.

"Jucătorii sînt cu salariile la zi. Există doar mici întîrzieri de 10-12 zile, dar nu mă grăbesc nici eu să achit pînă nu văd că primesc şi eu de la ei ceva în schimb"
Dan Capră, finanţator Petrolul

8 punctea adunat Petrolul în acest sezon de Liga 1. În clasament figurează cu numai 2 întrucît echipa a fost penalizată cu 6 puncte pentru nereguli în dosarul de Licenţiere

1 victorieare Petrolul în acest sezon de Liga 1, 2-1 cu FC Botoşani. În rest, 5 remize şi 6 înfrîngeri

8 etapea stat Tibor Selymes pe banca tehnică a Petrolului. Apoi, a fost schimbat cu Eusebiu Tudor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează