FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bad boy Simao se întoarce » Dinamo îl readuce pe Bruno Simao, deşi portughezul n-a mai jucat din noiembrie

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 10:03

În căutare asiduă după un fundaş stînga, Dinamo l-a readus în "haită" pe un fotbalist, Bruno Simao, care a arătat agresivitate pe teren, dar a fost implicat şi în diverse scandaluri în urmă cu 4 ani


"Cîinii" l-au readus în "haită" pe Bruno Simao, fundaş stînga de 28 de ani, care a mai jucat în 2009 în Ştefan cel Mare. Portughezul a arătat agresivitate pe teren, a fost apreciat pentru acest lucru, dar i-a plăcut şi mai mult viaţa din afara gazonului. A rămas renumit pentru un episod antologic: GSP a dezvăluit la vremea respectivă că a avut o seară de pomină, alături de Adrian Cristea, chiar la hotelul Rin, al lui Ionuţ Negoiţă, şi-a încercat să facă un cocktail flambat de-a dat foc la perdele! Pînă să vină pompierii, cei doi, alături de alţi prieteni, au rezolvat situaţia. Şi-au mai fost şi alte episoade, bahice sau ale vieţii de noapte, în care apărătorul a fost implicat.

Bruno Simao n-a mai evoluat în sezonul de primăvară, după ce s-a transferat la ciprioţii de la Doxa. În fişa sa scrie că ultima partidă oficială a fost în tricoul moldovenilor de la Milsami Orhei, în noiembrie 2012. Fotbalistul urma să ajungă aseară în cantonamentul "cîinilor" din Poiană şi de azi să intre pe mîinile lui Mulţescu şi ale colaboratorilor săi. Dinamo a dorit un alt portughez fundaş stînga, pe Helder, de la Academica Coimbra, însă afacerea nu s-a perfectat din cauza pretenţiilor lusitanului.


A dansat pentru soţia patronului
Alături de alţi colegi de la Milsami Orhei, Simao a dansat anul trecut pentru Jasmina, soţia patronului echipei, Ilan Şor, o cîntăreaţă renumită în Rusia. Cadou de zi de naştere. Lusitanul şi-a dirijat coechipierii, la bustul gol, pentru frumoasa nevastă a şefului, cu dedicaţia: "Asta-i pentru tine, rusoaico!".

"Exmatriculat" în 2009
În 2009, cînd Dinamo s-a luptat la titlu şi la accesul direct în Champions League, cu Unirea Urziceni, Simao a fost dat afară de la echipă după 10 meciuri jucate în alb-roşu. Chiar a doua zi după eşecul usturător de la Urziceni, scor 0-1, fiind scos ţap ispăşitor pentru înfrîngere. "Mi s-au înscenat multe lucruri urîte, dar eu doar o dată am ieşit în club, cu domnul Borcea", s-a apărat atunci portughezul.


200.000 de euro este cota lusitanului, conform transfermarkt.de

"Sînt prieten cu Cristiano Ronaldo, am făcut şcoala de fotbal în Portugalia, am multe de spus în acest sport, mi-aş dori să am posibilitatea să arăt cine sînt"
Bruno Simao, fundaş Dinamo

Savici în locul lui Alexe?
Dinamo mai aşteaptă un vîrf, pe Dejan Savici, 27 de ani, macedoneanul care a marcat de 5 ori în 20 de meciuri pentru Volin Luţk în sezonul precedent. Fotbalistul a jucat şi la FC Braşov, 2 goluri în 10 partide în ediţia 2009-2010, iar Mulţescu vrea să-l aibă neapărat în Anglia. Antrenorul are probleme la echipă: "Aştept să se regleze situaţia celor care sînt pe picior de plecare. Nu aştept să plece, neapărat, toţi se pregătesc exemplar, dar sîntem într-un cerc vicios, e o stare de incertitudine şi nu putem transfera pe alţii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
gymd
gymd  •  24 Iunie 2013, 14:24

si la Brasov a jucat extraordinar de bine, dar aia nu l-au putut tine, in 4 meciuri jucate a dat 2 goluri, iar in ultimele meciuri a intrat pe final deci nu a putut face mai mult, este un jucator foarte bun, dar ca sa inteleaga si desteptii aia, Brasovul nu l-a putut tine, punct

gymd
gymd  •  24 Iunie 2013, 14:10

Savic ala este chiar un fotbalist foarte foarte bun, are valoare se vede......... dar cred ca este un inlocuitor pt An.Cristea sau al lui Danciu-gol mai degraba, inlocuitorul lui Alexe trb sa fie cel putin pe masura lui Alexe, sa aibe ceva goluri intr-un campionat puternic si sa fie tot de valoarea lui Alexe, un Bawab ar fi inlocuitorul perfect

gymd
gymd  •  24 Iunie 2013, 14:06

neuer1606: In sfarsit un om care este de acord cu mine, Simao ala este o petarda si o sa va convingeti in cateva meciuri amicale, problema este ca nu cred ca mai e ala din sezoanele trecute, in plus nu a mai jucat de anul trecut.................. chiar atat de incompetenti putem fi, nu exista un fundas stanga de valoare in toata Lumea asta ????

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close