FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Badea decide azi dacă îl păstrează în lot pe Vukadinovici

Articol de - Publicat luni, 05 iulie 2010 00:00

 

Antrenorul Ionuţ Badea se va decide astăzi dacă îl va opri în lot pe fundaşul dreapta Dejan Vukadinovici, după amicalul cu Mlada Boleslav

 

Jucătorul sîrb a venit la noi săptămîna trecută şi după meciul din această seară cu Mlada Boleslav mă voi decide dacă îl vom opri sau nu. Vom vedea cît cere şi ce condiţii pune, după care ne vom decide în privinţa lui”, a spus tehnicianul.

Dacă Vukadinovici nu va fi transferat la Internaţional, conducerea clubului va aduce alt fundaş dreapta, post deficitar la ora actuală în echipă după plecarea lui George Blay.

Astăzi, de la ora 19.00, echipa lui Ionuţ Badea va juca împotriva celor de la Mlada Boleslav, iar joi, 8 iulie, în ultimul meci de pregătire din Austria, va întîlni formaţia Skendija din prima ligă macedoneană. Vineri seară elevii lui Ionuţ Badea vor reveni în România. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează