FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Badea îi răspunde lui Andone: "La cîţi spectatori avem, ar trebui să jucăm miuţă pe jumătate de teren!"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2010 00:00

Preşedintele CA al Dinamo, Nicolae Badea, a comentat declaraţiile lui Ioan Andone în care tehnicianul se plîngea din cauza numărului mic de suporteri de la partida cu Universitatea Cluj şi spune că gruparea din Ştefan cel Mare ar trebui să aibă alte medode de a-i atrage pe fani lîngă echipă.

"Nu o consider o declaraţie normală, nu cred că în felul acesta vom aduce suporterii la meciurile echipei. Nu ostilizându-i, nu învinovăţindu-i, nu culpabilizându-i! Trebuie să convingem şi prin joc şi prin rezultate, dar şi prin alte mijloace, suporterii să vină la stadion. Dacă aş urma modelul declaraţiilor lui Andone, atunci la câţi spectatori avem uneori, probabil că ar trebui să jucăm o miuţă pe jumătatea terenului.

Echipa ar trebui să joace ca pentru un stadion plin şi câteva sute de mii de suporteri din întreaga ţară, apoi şi pentru performanţa sportivă a clubului, plus că pentru asta sunt plătiţi să joace! Aici nu suntem la teatru ca să spunem că o lăsăm mai moale, pentru că nu suntem la premieră sau nu avem sala arhiplină", a spus Badea pentru dinamomania.net.

Citeşte aici declaraţia lui Andone!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (28)
myfootball
myfootball  •  03 Septembrie 2010, 00:22

myfootball.ro quiz despre cm2010 si nu numai!din octombrie intr-un nou format la care se adauga si un concurs de pariuri sportive

laurlmr70
laurlmr70  •  02 Septembrie 2010, 23:06

DOMNULE BADEA AI GRIJA CUM TE PORTI CU ANDONE ESTE CEL MAI BUN ANTRENOR CARE IL ARE DINAMO PINA ACUM IAR DACA EL VA PLECA SIGUR DINAMO COMPROMITE SI CAMPIONATUL ACESTA MAI BINE GASITI FUNDASI CARE SA JOACE PENTRU DINAMO LA FEL CUM JOACA MIJLOCASII SI ATACANTII SI APOI REZOLVATI SI PROBLEMELE CU SUPORTERII,IMPORTANT E SA ADUNE PUNCTE ECHIPA SI SA SE BATA LA CISTIGAREA CAMPIONATULUI IAR ANDONE ESTE OMUL CARE VREA ACEST LUCRU .BAFTA

niculaeda
niculaeda  •  02 Septembrie 2010, 22:06
Postat de nd...dan13l pe 02 Septembrie 2010, 16:21

ba pl stramba tu alta treaba nu ai ? dute in mm la tine la stana si lasa-ne pe noi,nu ne intereseaza parerea ta. FCD!

atunci posteaza doar pe dinamovisti.ro !!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează