FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Badji confirmă interesul roş-albilor: "Vreau să joc la Dinamo!"

Badji ar fi cel de-al cincilea african al
Badji ar fi cel de-al cincilea african al "cîinilor", după Boubacar, Koulibaly, Issa Ba şi Tendeng

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 30 iunie 2012 11:37

Mijlocaşul senegalez Stephane Badji spune că ştie de interesul roş-albilor şi că abia aşteaptă să ajungă în Ştefan cel Mare.

Dinamo este aproape să mai aducă un african la echipă. Mijlocaşul Stephane Badji, de la Sogndal (Norvegia, liga 1), a confirmat că se află în negocieri cu clubul din Ştefan cel Mare, informaţie publicată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor săptămîna precedentă.

"Ştiu de interesul lui Dinamo pentru mine şi abia aştept să joc pentru această echipă. Bineînţeles că îmi doresc să evoluez în România, o ţară cu un fotbal bun, care a dat jucători valoroşi de-a lungul timpului. Sînt pregătit să fac acest pas, îmi doresc să joc la Dinamo, acum aştept ca şi oficialii celor două cluburi să finalizeze negocierile", a spus Badji pentru Gazetă.

Africanul de 22 de ani va veni la Bucureşti să semneze contractul cu "cîinii" cel mai probabil după ce va participa cu "naţionala" Senegalului la Jocurile Olimpice de la Londra.

250.000 de euro este cota de piaţă a lui Stephane Badji conform site-ului specializat transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Dinamo se bate la titlu"
Mircea Lucescu o laudă pe Dinamo şi crede că echipa lui Bonetti poate fi campioană în 2013. "Dinamo s-a organizat foarte bine în apărare. Problema e cum reuşeşti să transformi această organizare într-un joc ofensiv, care să-ţi creeze ocazii de gol. Au timp să regleze aceste aspecte. Probabil Dinamo se va bate la campionat", a zis Il Luce.

Inbox:
- Dario Bonetti încă mai speră: "În acest moment lucrăm la formarea unei noi echipe. Sper ca Djakaridja Kone să revină, va fi ca o mare achiziţie dacă va semna prelungirea".
- Partida cu Al Ahli Jeddah (Arabia Saudită), programată pe 8 iulie, nu va mai avea loc, această confruntare fiind anulată de "cîini".
- Raphael Stănescu a fost încîntat de jucătorii lui Şahtior Doneţk: "Mi-au plăcut foarte mult brazilienii lui Şahtior, o echipă foarte valoroasă!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
suspect
suspect  •  30 Iunie 2012, 11:59

De obicei africanii astia sunt destul de disciplinati si alearga mult...Conteaza foarte mult intr`un campionat unde nu tehnica conteaza ci mai mult determinarea si atitudinea din teren

sabi1
sabi1  •  30 Iunie 2012, 10:56

Ascultati Romantic.fm.Muzica adevarata!De-atata fotbal,sunt satul!

sabi1
sabi1  •  30 Iunie 2012, 09:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tin cu Dinamo de la varsta de 5 ani,dar n-am apucat sa vad un meci pe viu decat atunci cand m-am mutat in capitala,unde am locuit vreo 20 de ani.Sper sa merg la meciul cu cfr.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează