FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Băjenaru aşteaptă finalizarea transferului său la Rapid: "Mă simt capabil"

Articol de - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Mijlocaşul Liviu Băjenaru (27 de ani) speră ca transferul lui la Rapid să se realizeze cît mai repede

- Liviu, cînd vii la Rapid?
- Staţi să vedem mai întîi dacă se realizează transferul. Sincer, eu nu ştiu mai nimic deocamdată, încă nu a vorbit nimeni cu mine. Stau în tensiune, aştept să primesc un semn de viaţă.

- Ai lucra din nou cu Şumudică.
- Ce bine ar fi! Mi-ar fi mult mai uşor pentru că ştiu ce vrea de la mine.

- Cum vezi acest transfer?
- Ca pe o provocare pe care o aştept de ceva timp. Sper ca domnul Pădureanu să ţină cont că am şi eu o vîrstă, ar fi timpul să progresez în carieră... M-am cam săturat, sincer, să joc la echipe care încearcă să se salveze de la retrogradare. Ştiu ce înseamnă Rapidul şi mă simt capabil să joc la acest nivel. Aştept să primesc şansa să şi demonstrez.


"Îl vrem pe Băjenaru, e prima noastră opţiune! Dacă-l aducem pe el, nu-l mai luăm pe Mureşan, nu ni-i permitem pe-amîndoi"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Superafacere cu Răduţă
Giuleştenii s-ar putea alege cu 450.000 de euro de pe urma lui Lucian Răduţă, fotbalist intrat în dizgraţia lui Şumudică şi exilat la echipa a doua. Sabău şi-l doreşte insistent la Tîrgu-Mureş, iar ardelenii au acceptat pretenţiile Rapidului: 50.000 de euro pentru împrumutul atacantului pînă în vară şi opţiune de cumpărare de 400.000 de euro. (Dan Brie)

Inbox:

- Dinu Gheorghe: "Rednic vine în ţară să discutăm, îi vrea la Lankaran pe Grigorie, Răduţă, Cesinha, sub formă de împrumut. Am renunţa doar la unul dintre ei şi numai în cazul unui transfer definitiv".
- Finanţatorul lui U Cluj, Florian Walter, a dezvăluit la GSP TV că e posibil să facă o oferă Rapidului: "Avem nevoie de fundaşi, iar în Giuleşti sînt apărători buni".
- "Deocamdată, ne descurcăm cu banii din drepturile TV pe care îi vom primi în ianuarie. Probabil din aprilie ne va fi mai greu", a precizat "Vamă".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
sergiu1
sergiu1  •  19 Decembrie 2010, 15:56

lasa ca va descurcati voi gaseste copos bani

giussybaratky23
giussybaratky23  •  19 Decembrie 2010, 01:04

Vindeti un testicol de-al lui Georgel si va descurcati pana la vara ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează