FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA 1-0

Balaj n-a văzut două penalty-uri » Arbitrul a făcut praf finalul meciului dintre Tg. Mureş şi Steaua, 1-0

Balaj a arbitrat bine în primele 80 de minute ale meciului.
Balaj a arbitrat bine în primele 80 de minute ale meciului.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 00:15

"Centralul" băimărean a viciat meciul în finalul lui, refuzîndu-le celor două echipe cîte o lovitură de pedeapsă.

Timp de 80 de minute, Cristi Balaj a condus foarte bine meciul. N-a avut aproape nici o greşeală, însă finalul partidei l-a făcut praf. Mai întîi, în minutul 82 a lăsat jocul să continue după ce Chiricheş l-a faultat în propriul careu pe Subotici. "Centralul" băimărean n-a văzut că stoperul Stelei l-a agăţat pe atacantul lui Sabău şi l-a împiedicat să joace mingea. Reluările TV au demonstrat că a fost fault şi că decizia corectă trebuia să fie acordarea penalty.

Apoi, în minutele de prelungiri n-a văzut un "dublu" penalty în favoarea Stelei. În aceeaşi fază, Tătăruşanu, care urcase în careul advers, a fost tras şi trîntit de Florin Dan. Balaj n-a fluierat nimic, după care faza a continuat şi portarul gazdelor l-a luat de gît pe Chiricheş şi l-a tras. Balaj n-a fluierat penalty nici la această fază.

"A fost ca la război. Am avut un 11 metri clar în minutele de prelungiri, iar la golul lor n-a fost fault la lovitura liberă. Să dăm de pe acum titlul CFR-ului, iar pe Balaj să-l trimitem la puşcărie" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Gigi Becali m-a sunat la finalul meciului şi mi-a adresat cele mai ordinare înjurături pe care le-am auzit în viaţa mea. Patronii ne fac cum le vine la gură pentru că sînt umflaţi cu pompa din cauza faptului că au bani. Eu nu plec, să plece ei!" (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (98)
inginerul.
inginerul.  •  23 Martie 2012, 15:56
Postat de valah.redandblue pe 23 Martie 2012, 12:25

Nu ai înțeles nimic. Eu nu susțin ca rezultatul ar fi fost altul . Contest doar faptul ca Balaj a avut greșeli multe , f mari și dacă Craciunescu nu-l retine de la delegări pana la sfârșitu campionatului, ca exista corupție la conducerea CCA. Același lucru la arbitrul de la Galați -Dinamo: normal trebuie sa stea pana la final pe bara. Sa se aducă arbitrii străini.

Foarte corect ce spui tu.stana ar trebui sa fie arbitrada doar de bricheta deaconu,brad piss tudor sau robert dumitru.Astia da arbitrii corecti!

alpin
alpin  •  23 Martie 2012, 14:21

Noroc cu arbitrii! Daca nu existau ei, nu aveau pe cine sa dea vina impotentii din Bucale!!! Ce vina au arbitrii pentru lipsa de valoare a asa-zisilor "granzi"?! Granzi doar in furturi si coruptie!!!

mansorin
mansorin  •  23 Martie 2012, 13:56
Postat de kla2005 pe 23 Martie 2012, 11:08

Atentie: La Subotici NU a fost penalty. Cine a jucat fotbal stie ce s-a intamplat la faza respectiva. Subotici s-a agatat de piciorul lui Chiriches!!! Chiriches era deja cu piciorul in pamant, Subotici a facut fenta si s-a agatat cu piciorul de adversar. De ce nu zice nimeni nimic de coatele luate in figura de stelisti, de faulturile din spate NESANCTIONATE asupra stelistilor. In prima repriza nici nu i-a lasat Balas pe stelisti sa treaca de mijlocul terenului. Sunt vreo 3 penaltiuri refuzate Stelei in timpul jocului plus acel penalty "dublu" din prelungiri. Din punctul meu de vedere Balaj a arbitrat cu un anume...scop ... sa zicem clujean! Rusine! O mizerie de arbitru!

Steaua sa joace fotbal daca vrea campionatul. Echipele mici au fost dezavantajate destul in meciurile cu echipele mari bucurestene. Asa ca, pliscu' mic si apucati-va de fotbal!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează