FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

Bălan a devenit suspect! Şefii Stelei nu sînt siguri că mijlocaşul are probleme de sănătate

Tibi Bălan a jucat doar 245 de minute pentru Steaua în Liga 1. FOTO Raed Krishan
Tibi Bălan a jucat doar 245 de minute pentru Steaua în Liga 1. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 02:08

Tibi a ieşit accidentat contra Braşovului, dar şefii au dubii în privinţa problemelor lui de sănătate, mai ales că analizele n-au relevat vreo leziune


Tiberiu Bălan a devenit un caz atît de straniu, că steliştii nici nu-l mai cred cînd cere să fie schimbat din cauza unei accidentări! Împotriva Braşovului, Tibi a rezistat numai 7 minute. A picat pe teren şi a fost înlocuit cu juniorul Iulian Roşu. "Am contractură", a zis el în vestiar, ca să motiveze solicitarea de a fi înlocuit.

A fost consultat ieri de medic, a discutat şi cu oamenii din staff, numai că problemele musculare pe care le-a invocat Bălan nu s-au confirmat. Nimeni nu şi-a dat seama exact ce are el sau dacă într-adevăr suferă de ceva!

Au stabilit să mai facă azi noi investigaţii, pentru a se elucida situaţia sa. Stan şi restul steliştilor oricum i-au acordat o atenţie specială lui Tibi din momentul în care au sesizat că el are cîteva kilograme în plus şi l-au avertizat că trebuie să revină la greutatea optimă ca să mai joace. În două luni petrecute la Steaua, Bălan e deja la a doua accidentare. Înainte să cedeze după doar 7 minute contra Braşovului, abia revenise după o altă leziune. De aceea Ilie Stan începuse meciul cu el pe bancă, să-l protejeze şi să-l aibă sănătos contra lui Dinamo, următorul joc pe care îl au de disputat roş-albaştrii.

3 pase a apucat să dea Tibi Bălan (30 de ani) în cele şapte minute pe care le-a prins pe teren înainte să se accidenteze

"Contra Braşovului, am avut pe bancă patru accidentaţi din totalul de şapte rezerve! Trebuie, neapărat, să mai recuperăm dintre absenţi înainte de Schalke şi de Dinamo!"
Ilie Stan, antrenor Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
yanyana
yanyana  •  28 Noiembrie 2011, 20:57

Cat de prosti sunteti!!!Cat de idiot sa fii sa crezi ca Balan a intrat in teren ca sa stea doar 5 min si apoi sa se dea accidentat?Daca ar fi fost asa spunea de la inceput ca e accidentat si nu mai era nici pe banca de rezerva!Cat de informati sunteti s-a vazut cand ati publicat art prima data si ati scris ca Stan vroia sa il pastreze pt meciul cu Schalke si el nu are drept de joc in EL, dar noroc ca mai cititi comentariile si dupa ce v-a atras atentia cineva ati verificat si voi si ati modificat articolul!

adicn
adicn  •  28 Noiembrie 2011, 13:04

uite bai ce mai comenteaza despre Steaua fazanii astia :)))) pai de ce nu comentati de echipelele voastre ma' daca tot sunt mai sus in clasament...aaa inteleg,tot sunteti invidiosi,sunteti ca o coarda (rapid si dinamo pt cei grei de cap)care isi tot face operatii estetice in incercarea de a fi cea mai frumoasa desi stie ca nu se va in tampla asta niciodata,nu ne puteti ajunge chiar daca am mai fi 10 ani pe locul 8:)))

vvalyy
vvalyy  •  28 Noiembrie 2011, 12:41
Postat de je__ pe 28 Noiembrie 2011, 08:41

Se pastreaza pentru "derbyul" cu Sportul! :))

va vedem noi la derby si pana atunci sa urmariti cu placere shalke-steaua ca dinamo nici nu stie cum e sa joci cu o echipa ca shalke:)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează