FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bălgrădean este pe lista de transferuri a lui Fulham! » Big "Pufi"

Bălgrădean a fost atent monotorizat în ultima perioadă de oficialii lui Fulham
Bălgrădean a fost atent monotorizat în ultima perioadă de oficialii lui Fulham

Articol de - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2011 21:03

Bălgrădean e pe lista londonezilor de la Fulham, locul 15 în Premier League, care îl monitorizează pentru un transfer.

Cristian Bălgrădean ar putea face un pas uriaş în carieră după numai două sezoane petrecute în Ştefan cel Mare. Portarul de 23 de ani are şansa să ajungă în cel mai puternic campionat al Europei dacă va continua evoluţiile constant bune de pînă acum. Fulham, locul 15 în Premier League, a pus ochii pe "Pufi" şi l-ar dori din vară. Britanicii au trimis scouteri ce l-au monitorizat pe Bălgrădean în ultima perioadă, aceştia urmînd să fie prezenţi în tribune şi luni, la Derby de România.

Fulham îl are pe listă şi pe Costel Pantilimon, pe care şi-ar dori să-l împrumute în această iarnă de la Manchester City pînă la finalul campionatului. Londonezii sînt în criză de goalkeeperi, titularul Mark Schwarzer (39 de ani) avînd gînduri de retragere.

"N-a fost bun de Sportul!"
Gigi Mulţescu a povestit cum l-a adus pe Cristian Bălgrădean la Sportul Studenţesc, dar antrenorii de acolo au decis că nu are valoare să rămînă. "Eu l-am adus pe Bălgrădean de la Lupeni la Sportul, dar nu a trecut testele şi nu a rămas. Iată că Dinamo i-a acordat această şansă şi este foarte constant etapă de etapă, ceea ce e senzaţional. E un portar bun, care apără foarte bine", a spus Mulţescu la sport.ro.

7 goluri a primit Bălgrădean în cele 15 partide jucate de Dinamo în acest sezon, în Liga 1

3.000 de euro e contractul lunar al lui Bălgrădean la Dinamo, el primind promisiuni din partea şefilor că salariul îi va fi dublat în iarnă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
ionybws
ionybws  •  03 Decembrie 2011, 17:46

sunteti prosti...e poate singurul fotbalist roman fara fite !!! e serios si modest !! si in plus...e foarte bun...spre deosebire de petarda de tatarusanu care intradevar e umflat la greu de presa!!! uitati-va ce goluri ia tatarusanu...dar tot el e titular in nationala :-j

zelea
zelea  •  03 Decembrie 2011, 17:37

Parerea mea este ca de la echipa de pe locul1 din Romania,la echipa de pe locul15 din Anglia,indiferent de cine ce spune,este un pas inapoi.La varsta lui are timp sa se transfere la echipe mult mai puternice de atat,dar cu conditia sa fie serios si sa prinda nationala cat mai des.Daca pleaca si nu prinde loc de titular cariera lui va fi una mediocra,va pierde legatura cu nationala,lucru ce-i scade cota!In locul lui eu nu as accepta!!

cristi.rapid
cristi.rapid  •  03 Decembrie 2011, 16:41

Dupa mine e jucator de nationala alaturi de Pantilimon...Tatarusanu cum ziceati si voi ii umflat Becali + veri si presa lor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează