FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOINŢA SIBIU 1-0

Bălgrădean nu se vede salvator după jocul excelent cu Voinţa: "Toţi sîntem eroi!"

Articol de - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2011 10:13

Cristian Bălgrădean a salvat-o pe Dinamo de o remiză cu Sibiul, dar spune că întreaga echipă merită felicitată pentru parcursul bun din acest sezon

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI

- Cristi, toată lumea ţi-a lăudat prestaţia, cum te simţi?
- Mi-am făcut doar datoria, nu sînt erou, au fost foarte mulţi eroi contra Sibiului, mai exact toţi jucătorii lui Dinamo. Pentru victoria de azi şi pentru parcursul de pînă acum. Mă bucur cînd pot să-mi ajut echipa. Acum trebuie să le dau o bere băieţilor, le-am promis că fac cinste dacă nu iau gol.

- Aţi cam tremurat pentru victoria asta, la un moment dat aveaţi patru atacanţi în teren...
- Mă bucur că am putut să ajut şi eu, am crezut în fiecare minut că vom învinge, nu ne-am panicat deloc. E mai greu cu echipele considerate mici pentru că se apără foarte bine.

- Urmează Mioveniul, apoi derby-ul cu Steaua. V-a fost teamă să jucaţi pe Arena Naţională?
- Nu, de ce să ne fie frică? (rîde) Noi n-avem OZN-uri ca să ne temem! În Ştefan cel Mare ne simţim însă acasă şi e şi terenul mai bun. Vrem să învingem Steaua şi sînt convins că arena va fi plină şi fanii ne vor împinge spre victorie.


"Bălgrădean a prins o zi mare, l-am felicitat, i-a priit convocarea la echipa naţională pentru că s-a întors mult mai încrezător"

Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

"Am pierdut nedrept. Aş fi tupeist să spun că puteam lua trei puncte, dar un punct meritam. Felicit echipa, mai ales că jucătorii noştri nu au prezenţe în Liga 1 cîte goluri are Dănciulescu"
Sandu Tăbîrcă, director tehnic Sibiu

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
criticul99
criticul99  •  25 Noiembrie 2011, 00:13

aaaa

criticul99
criticul99  •  25 Noiembrie 2011, 00:14

aaa

dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  20 Noiembrie 2011, 09:36
Postat de calinescu_ pe 20 Noiembrie 2011, 09:04

BRAVO CRISTI !!!!! ESTI MARE !!!!!!!! CITA DIFERENTZA INTRE BALGRADEAN SI TUCUDEAN .......!!!!! CA DE LA CER LA PAMANT ....!!!!!

Care e diferenta prietene?Poate doar motivul pentru care sau apucat de fotbal...puffy de foame iar tucudean de pasiune......dar Tucudean se zbate pe teren si se straduie sa fie util echipei...eu nu l-am vazut o singura data sa stea fara sa faca presing,sa inceapa sa dribleze sau sa suteze in vazduh......

Vezi toate comentariile (14)
Comentează