FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bălgrădean tremură cu gîndul la Niculescu: "Claudiu, lasă păianjenul în pace!" :)

Articol de - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 22:18

Cristian Bălgrădean speră ca în partida de azi să scape de principalul pericol: precizia loviturilor libere bătute de Niculescu


- Cristi, urmează două partide la Cluj, cu Universitatea şi CFR. Ce şanse aveţi?
- Mergem în Ardeal să luăm maximum de puncte. Sîntem Dinamo, sîntem pe primul loc şi acolo vrem să rămînem. Jucăm întotdeauna la victorie, sper să reuşim performanţa maximă în aceste confruntări.

- Te temi de loviturile libere ale lui Claudiu Niculescu?
- Sînt pregătit pentru orice, iar datoria mea e să fac tot ce pot pentru a nu lua gol. Ştiu foarte bine cum bate Claudiu loviturile libere, trag doar nădejde să deranjeze şi el păianjenul în alt meci, nu acum, cu noi. :)

- E un avantaj pentru voi că la Universitatea evoluează foşti colegi de la Dinamo?
- Îi cunoaştem pe toţi, sînt jucători valoroşi, experimentaţi. Universitatea are o echipă bună, omogenă şi trebuie să fim foarte atenţi. Anul trecut se vorbea de blat, că ei sînt sora noastră mai mică, dar uite că am pierdut şase puncte din şase posibile împotriva lor.


"Nu înţeleg de ce nu vin fanii la stadion să ne susţină! Dacă acum, cînd sîntem pe primul loc, nu avem sprijinul lor, nu ştiu cînd mai pot veni!"
Cristian Bălgrădean, portar Dinamo

"Cel mai bun prieten al meu de la Cluj e Claudiu Niculescu. Îl respect foarte mult, dar sper să marcheze cu altă ocazie"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Nu ne mai e frică de nimeni în România. Trebuie să fim foarte atenţi pentru că nici un meci nu este cîştigat dinainte"
Zie Diabate, fundaş Dinamo

"Batem la Cluj şi nu ne mai prinde nimeni!"
Dragoş Grigore şi-a făcut calculele pentru lupta la titlu. "Va fi un meci complicat, trebuie să ne luăm revanşa după ce am pierdut ambele partide anul trecut. Dacă vom reuşi să scoatem maximum de puncte din cele două meciuri, cu Universitatea şi CFR, nu cred că ne va mai prinde nimeni pînă la sfîrşitul turului. Trebuie să avem mare grijă, Universitatea are jucători foarte buni şi doar printr-un joc consistent îi putem învinge", a zis apărătorul de 25 de ani.

Supărat că e rezervă
Cristi Pulhac s-a refăcut după accidentarea suferită la tendonul din zona inghinală, dar nu prinde nici măcar lotul de 18. Nu a fost pe bancă împotriva lui Gaz Metan Severin (5-0), în Cupă, şi nu face parte din lotul deplasat la Cluj pentru partida de azi, în condiţiile în care Moţi, accidentat, va fi lîngă echipă! Victor Becali, agentul fotbalistului, a cerut lămuriri în această privinţă atît de la conducere, cît şi de la Ciobotariu, care s-a apărat spunînd că fundaşul stînga nu e complet refăcut.

Alexe poate
Doctorii lui Dinamo au făcut minuni şi au reuşit să-i recupereze pe cei trei jucători importanţi accidentaţi în partidă de Cupă, cu Gaz Metan Severin. Marius Alexe, contuzie puternică la genunchi, Laurenţiu Rus şi Djakaridja Kone, cu probleme musculare, au fost refăcuţi şi pot evolua azi din primul minut. Singurul care nu poate îmbrăca tricoul alb-roşu este Cosmin Moţi, contuzie forte pe coapsa dreaptă, în timp ce Dorel Stoica este incert.

Şefii cer presiune pe arbitri
Partida de azi, dintre Universitatea şi Dinamo, va fi condusă la centru de Alexandru Deaconu, ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Ionel Popa. După episoadele Vaslui (1-3) şi Braşov (0-0), cînd "cîinii" au fost dezavantajaţi de arbitri, acţionarii i-au cerut directorului sportiv Constantin Dănilescu să pună mai multă presiune pe aceştia de la marginea terenului, întrucît Ciobotariu riscă să fie eliminat!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
ligax
ligax  •  29 Octombrie 2011, 12:51

Bafta Niculescu! Hai"U"!

bigiu
bigiu  •  29 Octombrie 2011, 12:12

ORE CUM OFI PE LOCU 8 ? HAI DINAMO

bubuloi
bubuloi  •  29 Octombrie 2011, 10:26

Mai oitelor care behaiti pe aici, hai sa va spun eu ceva....M-am uitat la poli-steaua, nici macar nu m-am mai bucurat, efectiv am avut un sentiment de MILA pentru ceea ce a ajuns steaua....Asta v-o zice un suporter dinamovist....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează