FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bălgrădean va fi titular la derby: "Vreau să bat şi să nu iau gol!"

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2011 20:48

Bălgrădean îi va apăra luni pe dinamovişti în Derby de România. Portarul de 21 de ani nu se teme de ostilitatea din Ghencea şi vrea să facă primul meci mare al vieţii

- Cristi, ce simte un tînăr de 21 de ani care va apăra poarta lui Dinamo în derby?
- Acum nu sînt foarte mari emoţii, dar cred că o să simt ceva special acolo, pe stadion, în minutele dinaintea partidei. Nu teamă, e un sentiment că poţi să faci multe lucruri bune, că eşti înaintea unui moment deosebit din viaţă. Pentru că un meci Dinamo - Steaua este ceva special, nici un alt duel din România nu este atît de intens trăit.

- Ce-ţi doreşti?
- În primul rînd, să joc, încă nu ştiu dacă o să fiu titular. Dar, dacă va fi să fie aşa, Doamne ajută!, atunci mi-ar plăcea să cîştigăm şi să nu iau gol. Ar fi prima confirmare a mea că sînt pe drumul cel bun să ajung fotbalist!

Se dopează cu istorie

- Ce pronostic ai oferi suporterilor dinamovişti?
- Normal, 2 solist. Cred că putem învinge, e cam ultima şansă de a mai ajunge pe podium. Iar o victorie cu Steaua ne-ar da oxigen pentru finalul încărcat de sezon.

- Te uitai la derby-uri înainte de a ajunge în Ştefan cel Mare?
- Da. Cred că orice microbist nu ratează un astfel de meci, care e El Clasico de România. Mie mi-a plăcut ăla din 2007, cînd a bătut Dinamo 4-2. Cu golurile noastre spectaculoase, cu «foarfeca» lui Dănciulescu. Gata, m-am decis, în ziua meciului o să revăd această partidă, ca să mă stimuleze!

- O să fie mai greu pentru tinerii lui Dinamo pe un stadion ostil?
- Presiunea publicului este peste tot. Nu ne vor mînca! Avem alături jucători cu experienţă, care vor şti să strîngă grupul. Eu o să aud doar galeria dinamovistă.

- Ce viitor adversar îţi creează insomnii?
- Nici unul. Dar Steaua are jucători pe care-i respect, fotbalişti buni. Cred că Tănase poate fi cel mai dificil adversar.


5 meciuri în toate competiţiile a jucat în această primăvară Bălgrădean pentru Dinamo


Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
ionjutz
ionjutz  •  23 Aprilie 2011, 11:51

parerea mea e ca Balgradean are reflexe mult mai bune decat Dolha...cel putin asta e parerea mea

cornelbraila
cornelbraila  •  23 Aprilie 2011, 11:28

Asteptam un meci frumos in care sa nu mai apara greselile , echipa care o sa fie mai concentrata o sa fie castigatoare si asta sa fie DINAMO

colider
colider  •  23 Aprilie 2011, 10:42

bafta cristi o sa te sustinem din tribuna.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează