FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Bani de la CFR?

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

Jucătorii Universităţii aşteaptă fiecare cîte 5.000 de euro de la feroviari ca să încurce Steaua

"Studenţii" întîlnesc luni seara Steaua şi, dacă nu pierd, ierarhia în fruntea clasamentului se poate schimba din nou, cu condiţia ca CFR să bată duminică Rapidul.

Elevii lui Alpar Meszaros au tot interesul să revină cu un rezultat pozitiv din Ghencea. Pe lîngă faptul că şansele lor de salvare ar creşte considerabil, ei vor avea parte şi de o primă specială. Chiar dacă Toni Doboş a schimbat la "U" sistemul de premiere obişnuit, stabilind o primă de obiectiv de 40.000 de euro, în vestiarul "şepcilor roşii" se discută de o recompensă de 5.000 de euro pentru un succes contra Stelei, bani care ar urma să vină de la rivala locală CFR! "Studenţii" au mai avut parte de o primă suplimentată misterios după victoria cu Rapid (2-1) din Giuleşti. Atunci, înainte de startul partidei, prima la victorie a clujenilor era de 3.500 de dolari, iar la final aceasta aproape că s-a dublat, ajungînd la 15.000 de lei, adică aproximativ 6.000 de dolari.

Final de sezon pentru Suller

Intrat în locul lui Flavius Băd, în minutul 86 al meciului cu U Craiova (2-0), Marius Suller a terminat jocul într-un picior. Fundaşul de bandă dreapta a suferit o ruptură musculară la coapsă şi va fi indisponibil pînă la finalul campionatului. "Am o ruptură de 4 centimetri. În momentul în care m-am accidentat abia mai puteam să calc", a spus Suller. Altfel, de la antrenamentul de ieri al "studenţilor" au mai absentat Unguruşan, din cauza unei leziuni fibrilare, Milan Jovanovici şi Buş, ambii cu întindere, Bundea şi Silvăşan, suferind de contracturi musculare.

"Jucăm la victorie"

Clujenii sunt decişi să realizeze surpriza luni seara în Ghencea. "Noi mergem la victorie", a spus antrenorul "studenţilor", Alpar Meszaros. Tehnicianul clujean şi-a luat şi măsuri de precauţie la fazele fixe. "Sînt foarte periculoşi pe fazele fixe, dar ne-am pregătit special şi sper să nu ne surprindă", a conchis "Raţa".

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (33)
 •  14 Aprilie 2008, 00:02

sa va dau muie la toti!!!!!!! mui3 cfr mui3 steaua mui3 jucatorilor mercenari ssii jegosi si nespalati!!!!! cacam@sh in ochiu vostru maro!!!!!!!!!! mui33333 FRANA MUI3 FRANAAAAAAAAAAAAAAAA VA OMOR!!!!!!!!!! SI CARE MA INJURA SA DEA DUMNEZO SA FIE BULIT IN PUSHCARII SI SA FIE LUAT DE DUMNEZO IN CHINURI !@!!!!!!!!!!!!

 •  13 Aprilie 2008, 13:08

Ungurusan sa stea acasa si sa se apuce de pictura pt ca la fotbal e pasta

 •  13 Aprilie 2008, 13:05

Daca CFR mai are sanse la titlu, e numai datorita lui U, care a invins si Steaua si Rapidul. Sper ca U sa se salveze, pt ca ar fi cea mai ghinionista retrogradare din istorie.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează