FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Banii sau Steaua? » Olăroiu are o ofertă de 3 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

Cosmin Olăroiu nu duce lipsă de oferte, deşi a plecat de la Al Sadd de numai 3 zile.

Gigi Becali şi-l doreşte la Steaua, dar are concurenţă serioasă. Conform presei arabe, Oli ar avea o ofertă de aproximativ 3 milioane de euro din partea celor de la Al Nasr Dubai. La Al Sadd, Olăroiu avea un salariu de 180.000 de mii de euro pe lună, în timp ce Marius Lăcătuş, actualul tehnician al Stelei, are înregistrat la FRF un contract de 8.000 de lei pe lună.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
felipes22
felipes22  •  28 Decembrie 2010, 04:20

ce ma enerveaza la voi astia care va dati mari stelisti, este faptul ca nu ati inteles nici acum dupa atatia ani ca la Steaua nici Oli numai poate face nimic pt ca BERBECELE A "INVATAT" FOTBAL SI STIE CUM SE MANEVREZA TREABA si numai lasa pe nimeni sa-si faca treaba caci nu face altceva decat sa vb de rau ba jucatorii, ba antrenorul. si apoi cum vreti performanta cun un deembel? Oli a reusit in mandatul trecut deoarece berbecele era intrat nou in fotbal si nu stia nimic si la lasat i

adra
adra  •  27 Decembrie 2010, 21:44

antrenorul care a stricat stilul " vitezistilor".... juca la mijlocul terenului cu toti lunganii si ciomagarii !!!!!

diss
diss  •  27 Decembrie 2010, 21:08

Oli, salveaza-ne! E deranj mare la Steaua numai cu o mana de fier se mai poate face ceva. MM nu mai are niciun cuvant de spus asa ca Gigi face numai ce il taie capul! Rezultat: locul 7!!!!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează