FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bărboianu are o revanşă de luat în faţa rivalei dinamoviştilor: "Ţinta mea e Steaua!"

Bărboianu a jucat 133 de meciuri în Liga 1 şi a marcat 3 goluri
Bărboianu a jucat 133 de meciuri în Liga 1 şi a marcat 3 goluri

Articol de - Publicat sambata, 11 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 19:53

Ştefan Bărboianu, 25 de ani, nu a uitat autogolul din finala Cupei cu Steaua şi declară că principalul său scop e să se revanşeze şi să bată Steaua.

- Ştefan, ce-ţi doreşti pentru 2014?
- Ţinta mea principală este Steaua! Vreau să mă răzbun pentru episodul trist din finala Cupei, sper să o învingem în meciul din primăvară.

- E mai bine aici decît la Astra?
- Mi-am dorit foarte mult să revin la Dinamo. E un pas înainte revenirea în "haită" pentru că la Astra eram rezervă şi nu mi se acorda nici o şansă să joc. Aici cred că am şanse reale să evoluez. Oricum, nu e diferenţă mare între Dinamo şi Astra.

- Locurile din clasament spun altceva...
- Chiar dacă Dinamo e pe 5, asta nu înseamnă că e o diferenţă mare de valoare. La cum a evoluat echipa în ultima perioadă, avem şanse reale pentru locurile de pe podium.

182 de minute a jucat Bărboianu pentru Astra în acest campionat, ultimul său meci fiind cel cu Pandurii, 3-1, disputat pe 17 august 2013

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
caminero
caminero  •  12 Ianuarie 2014, 10:00
Postat de statham_j pe 11 Ianuarie 2014, 10:21

un cetatean foarte inteligent acest Barboianu.....vrea sa se razbune pe Steaua.... bai oltene, a te razbuna inseamna a-i plati unuia care ti-a facut un rau....ce rau ti-a facut Steaua?....aaaa, ca tu esti tolomac si-ti dai autogol e problema ta....poate ar trebui sa te razbuni pe tine... dar...e oltean saracul....la ce interviu da, spui ca a fost titular 5 sezoane la Real Madrid si a venit si prin Romania sa-i invete fotbal pe astia....pffff, mai sunteti multi, ma?

Păi nu i-ați plătit prețul negociat pentru autogolul de la Brașov, de-aia joacă cu ochii injectați de dorință de răzbunare.

masinameaeata
masinameaeata  •  12 Ianuarie 2014, 01:46

Barboianu trebuie lasat sa joace cu Steaua, sigur autogolul lui va fi desemnat cel mai frumos al campionatului.Daca-l aduceti de la Astra si pe Gaman, aveti o linie de fund beton, mai trebuie sa scapati de portar, este cam batran si extrem de scump, va trebuie unul tanar si ieftin, care chiar daca o mai scapa din mana, are sanse sa creasca. Dar, ca sa nu fiu rau, as spune ca fiecare jucator are sansa lui si nu se stie niciodata cand un jucator care a jucat prost odata, isi revine si devine jucator de baza. Succes!

thefisherking
thefisherking  •  11 Ianuarie 2014, 21:59

Barboiene, eu zic ca tinta ta ar trebui sa fie mingea, ca mai mult pe langa ea ai dat in ultimii ani... cred ca Dinamo te-a luat ca sa le arate celorlalti din lot cum nu se face... altfel, chiar nu-i inteleg...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează