FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bărboianu nu ia în calcul să evolueze la altă echipă: ”A rămas Dinamo”

Bărboianu e om de cuvînt
Bărboianu e om de cuvînt

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 21:33

Bărboianu a spus ieri că el este om de cuvînt şi dacă a spus că va continua cu ”cîinii”, aşa rămîne.

Fundaşul dreapta Ştefan Bărboianu, 23 de ani, aşteaptă un verdict final al FRF pentru a se întoarce la antrenamentele roş-albilor, revenindu-şi după accidentarea la piciorul stîng care l-a ţinut departe de pregătiri în ultima lună. Pentru a elimina speculaţiile, olteanul a declarat ferm ieri: "A rămas să continuu cu Dinamo, cel puţin aşa am discutat eu cu şefii clubului încă de la începutul verii. Nu vreau să apară probleme şi nici să fac. Sper ca situaţia mea contractuală să se lămurească mai repede, odată pentru totdeauna".

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF şi-a declinat orice autoritate de a mai decide în privinţa speţelor jucătorilor de la U Craiova, vezi aici şi cazurile lui Bărboianu şi Valerică Găman, transmiţînd: "Dacă gruparea cu care erau sub contract a fost dezafiliată, atunci lucrurile sînt clare, ei vor deveni liberi. În două zile o să fie un verdict oficial".

Găman dă emoţii
Găman nu a putut fi contactat ieri, dar ia în calcul să continue şi el cu Dinamo, chiar dacă a mai avut alternative din Liga 1. Cel puţin aşa le-a transmis apropiaţilor: "Din Ştefan cel Mare sînt mai multe şanse să mă transfer în străinătate, iar oamenii m-au ajutat". Totuşi, "cîinii" aşteaptă să-i vadă la antrenamente, chiar dacă ambii şi-au dat deja, de mai multă vreme, acordurile pentru a semna cu Dinamo. Temerile sînt că Găman ar avea şi alte planuri, fie în campionat, Astra sau Vaslui, fie afară.

"Şi noi, şi Bărboianu, şi Găman dorim să continuăm împreună. Am fost corecţi şi cred că din partea lor primim acelaşi lucru" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
liviu95
liviu95  •  28 Iulie 2011, 14:17

Bv Barboiene se vede ca in inima ta esti si caine. Asa sa faci vino inapoi i`al si pe Gaman si daca mai poti mai adu si altii. Vino cat mai rpd la Dinamo, joaca bn si noi vom uita acel autogol cu Steaua. Oricine greseste, Hai Dinamo hai mai rpd Barboiene!!!

rautzu
rautzu  •  28 Iulie 2011, 12:32

Fane esti caracter! stim k ai de luat o revansha si sunt ferm convins k o sa reusesti sa iti iei aceasta revansha iar noi suporterii te vom ajuta.FORTZA DINAMO!

redbuldog
redbuldog  •  28 Iulie 2011, 10:53

La echipa trebuie musai 2 stoperi,Valerica si Luchin(care poate juca si pe dreapta).Daca vine si Fane,avem variante si pe stanga unde nu te poti baza doar pe Diabet..Sarmarul Pulhaci e cu ifose gen printisorul si zicu,mai bine sa scapam de el..Badea@Borcea rezolvati mai repede cu Ganea,daca nu mai vrea..face-ti un schimb naiba si mai aduce-ti un varf in loc!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează