FOTBAL  »  Superliga  »  GEST

Basarab Panduru, apariție emoționantă după FCSB - FCU Craiova: „Incredibil, au trecut 7 ani!”

În emisiunea care a urmat meciului FCSB - FCU Craiova, scor 2-1, Basarab Panduru a apărut cu un tricou pe care era imprimat chipul lui Daniel Prodan. +30   FOTO
În emisiunea care a urmat meciului FCSB - FCU Craiova, scor 2-1, Basarab Panduru a apărut cu un tricou pe care era imprimat chipul lui Daniel Prodan.

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 23:38 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 08:54

În emisiunea care a urmat meciului FCSB - FCU Craiova, scor 2-1, Basarab Panduru a apărut cu un tricou pe care era imprimat chipul lui Daniel Prodan. 

Pe 16 noiembrie 2016, ne părăsea Daniel Prodan, unul dintre cei mai mari apărători din istoria Stelei. Basarab Panduru, coechipier cu Didi între 1991 și 1995, a vrut să îi cinstească memoria cu apariția din studioul Orange Sport. 

Basarab Panduru: „Să își amintească lumea de Didi Prodan!”

„Ieri (n.r. - sâmbătă) s-a ținut parastasul de 7 ani de la moartea lui Didi. Soția a făcut tot ce trebuia la cimitir, la restaurant. Am vrut să își amintească lumea cum ne-am amintit și noi. 

Să își amintească lumea de un fost mare fotbalist al României. Incredibil, au trecut 7 ani!”, a spus Basarab Panduru, vizibil emoționat, la „Sport Center”, de la Orange Sport. 

Daniel Prodan, legendă a Stelei

Prodan s-a născut în martie 1972 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători români. Și-a început cariera la Olimpia Satu Mare, iar în 1993 a fost cumpărat de Steaua, unde a jucat 3 ani.

Atletico Madrid l-a transferat în 1996 și a jucat doi ani în capitala Spaniei. A mai evoluat la Rocar și la FC Național. Pentru națională a strâns 54 de meciuri și a participat la Campionatul Mondial de din 1994 și la Campionatul European din 1996.

Basarab Panduru, apariție emoționantă după FCSB - FCU Craiova: „Incredibil, au trecut 7 ani!”
Daniel Prodan

Palmaresul lui Daniel Prodan:

  • Steaua: 5 titluri de campion, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României
  • Rangers: 2 titluri de campion, 2 Cupe ale Scoției, 1 Cupă a Ligii

VIDEO CU FAZA. Florinel Coman, gol spectaculos din lovitură liberă în FCSB - FCU Craiova

Citește și știri din Superligă: 

5 idei după derby-ul Universitatea Craiova - Dinamo » Cum a fost surprins Burcă și scandarea ironică a suporterilor olteni

VIDEO S-a molipsit de la Papură?! A bătut-o pe Dinamo și a făcut o afirmație stranie după meci: „Sincer...”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează