FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Bătaie pe SuperDan » După ASA, un alt club din Liga 1 susține că îl va avea antrenor pe ”Bursuc”

Articol de , - Publicat duminica, 07 iunie 2015 00:00

ASA Tg. Mureş şi FC Voluntari susţin că 99 la sută au obţinut semnătura lui Dan Petrescu. Mureşenii au variantă de rezervă tot un antrenor de top, Ioan Andone.

Dan Petrescu, 47 de ani, este disputat de vicecampioana României, ASA Tg. Mureş, şi de nou-promovata FC Voluntari.

Dacă în urmă cu două zile "Bursucul" aproape semnase cu Mureş, ieri, preşedintele lui FC Voluntari, Robert Gheorghe, a detonat bomba într-un interviu pentru ziare.com: "Am avut discuții cu Dan Petrescu. I-am prezentat oferta noastră, dînsul ne-a prezentat cerințele sale. A rămas că în cîteva zile va semna cu FC Voluntari, dacă nu va primi o ofertă mai tentantă din străinătate".

De cealaltă parte, şeful celor de la ASA, Claudiu Maior, a declarat pentru digisport.ro că echipa sa este în pole-position pentru semnătura lui Petrescu: "Dan Petrescu este antrenorului lui ASA Tîrgu Mureş în proporţie de 99,9 la sută. Situaţia se mai poate schimba doar dacă primeşte o ofertă bună din străinătate pînă marţi, dar sînt şanse slabe ca acest lucru să se întîmple".

Ando, varianta de avarie

Conform surselor GSP, oficialii lui ASA nu doresc să rişte să rămînă fără antrenor şi astfel l-au contactat de urgenţă pe Ioan Andone, rămas liber în această vară după ce a antrenat-o pe Apollon Limassol, în Cipru.

Deşi nu au discutat detaliat despre condiţiile financiare, "Fălcosul" le-ar fi cerut mureşenilor un salariu de 10.000 de euro pe lună, lucru acceptat de cei de la ASA. Dacă Dan Petrescu va refuza pînă la urmă să vină în Ardeal, Andone va semna pînă cel tîrziu marţi.

"Discuții au fost cu ambele cluburi, atît cu Voluntari, cît și cu ASA. 90% voi semna cu ASA marți, dacă nu voi primi o altă ofertă mai bună"
Dan Petrescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Iunie 2015, 12:49
Postat de Jiji Belciug pe 07 Iunie 2015, 10:30

In cazul in care Gheorghe nu l-a ales antrenor pe Bursucea datorita pretentiilor lui financiare, este interesant si de urmarit (de catre DNA) puterea financiara a unei comune proaspat promovata in liga 1. Oare de unde are Voluntari banii necesari pentru Bursucea?

Sunt bani involuntari!:))))

vladutz13
vladutz13  •  07 Iunie 2015, 12:00

E incredibil cand vezi echipele astea promovate ca acum au de gand sa schimbe totul. Presupun ca a functionat la ASA, la Rapid in iarna.... dar pur si simplu nu este normal. Cum sa nu-i lasi pe jucatorii si antrenorii care te-au promovat sa profite si ei de performanta asta???

red77
red77  •  07 Iunie 2015, 11:57

e ca si cum , la cata reclama i-ati facut lui superdan , ca pentru madalina ghenea se bat nea mitica de la dorohoi cu jean de la dabuleni ! :)))))) unu are porumb si altul pepeni

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close